Gönderen Konu: Kombi Arıyorum:( proje ve montaj dahil ucuz ve işe yarar bişey yardım lütfen :)  (Okunma sayısı 2448 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
Kışın kapımıza dayandığı şu soğuk günlerde kombisiz kaldım:( Baymak marka eski bir kombi kullanıyordum. kayınvalidemden kalma. Ama ateşleme sistemi arıza yaptı. 200 tl tamir parası yerine hermetik bi kombi almak istiyorum. Biraz araştırdım ama proje ve montaj nerdeyse kombiyle aynı fiyata geliyo. Bi yol gösterecek var mı bana acaba:)?

Çevrimdışı cico23

• Deneyimli Kampanyacı
  • geri geldim :D
tekrar proje çizilmesi mi gerekli bizim kiracının kombisi bozulmuştu yenisini koçtaştan aldık servis de gidip kurdu artı bir ücret ödemedik projede çizilmedi tekrar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı cheryl

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Güneşe bakarsan Gölgeleri göremezsin
viesman vitopend 100 bizim eve takıldı eniştem makine mühendisi o tavsiye edince aldık tavsiye ederim"

Çevrimdışı ylmznesli

• Usta Kampanyacı
tekrar proje çizilmesi mi gerekli bizim kiracının kombisi bozulmuştu yenisini koçtaştan aldık servis de gidip kurdu artı bir ücret ödemedik projede çizilmedi tekrar

bizimki bacalıydı hermetik istiyoruz. Onun içinde proje gerekiyor. En ucuz proje v-bedeli de 150 tl civarında montaj 135 tl yani epey masraf yok yere:S

Çevrimdışı catcat

• Acemi Kampanyacı
  • **
sakın baymak almayın..servisi çok kötü..