0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizde kazandık...çekilişte isminizin olmadıgını ispat edebilirseniz, avukat yoluyla öncelikle ihtar çekmeniz yeterli olacaktır bu gibi durumlarda bakın bakalım nasıl yanıp tutuşuyorlar..carrefourdan ihtar ücreti olan 200 tl yide talep edicez...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBizde kazandık...çekilişte isminizin olmadıgını ispat edebilirseniz, avukat yoluyla öncelikle ihtar çekmeniz yeterli olacaktır bu gibi durumlarda bakın bakalım nasıl yanıp tutuşuyorlar..carrefourdan ihtar ücreti olan 200 tl yide talep edicez... Bunun için çekilişi izlemek gerekiyor işte, liste yayınlansa herkes takibini kolayca yapar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu hangi kampanyaydı yaaaneden tekrarlandı Taa yazın pril almıştık o bu.Bende katıldıydım ama 2. Çekilişe katmamışlar beni.Asıl şans bu olsa gerek.1. çekilişe katmışlarmıydı?2. çekilişe neden katmamışlar?annemim de 2 çekiliş hakkı vardıaradım şimdi geri dönecekler.kazananlara tebrikler bu arada
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu hangi kampanyaydı yaaaneden tekrarlandı Taa yazın pril almıştık o bu.Bende katıldıydım ama 2. Çekilişe katmamışlar beni.Asıl şans bu olsa gerek.
bu hangi kampanyaydı yaaaneden tekrarlandı