Gönderen Konu: Carrefour Prill Tekralanan Çekiliş Sonuçlar  (Okunma sayısı 4251 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Carrefour Prill Tekralanan Çekiliş Sonuçlar
« Yanıtla #20 : 29 Kasım 2012, 20:19:49 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bizde kazandık...

çekilişte isminizin olmadıgını ispat edebilirseniz, avukat yoluyla öncelikle ihtar çekmeniz yeterli olacaktır bu gibi durumlarda bakın bakalım nasıl yanıp tutuşuyorlar..

carrefourdan ihtar ücreti olan 200 tl yide talep edicez... 8) :D

Bunun için çekilişi izlemek gerekiyor işte, liste yayınlansa herkes takibini kolayca yapar

Çevrimdışı bostancım

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #21 : 29 Kasım 2012, 20:27:18 »
Bizde kazandık...

çekilişte isminizin olmadıgını ispat edebilirseniz, avukat yoluyla öncelikle ihtar çekmeniz yeterli olacaktır bu gibi durumlarda bakın bakalım nasıl yanıp tutuşuyorlar..

carrefourdan ihtar ücreti olan 200 tl yide talep edicez... 8) :D

Bunun için çekilişi izlemek gerekiyor işte, liste yayınlansa herkes takibini kolayca yapar

liste yayınlanması doğru olmaz, ama şüpheli bi durum seziyorsanız öncelikle çekiliş listesinin bir kopyası milli piyango genel müdürlügüne yollanıyor, milli piyango müdürlügüne öncelikle konu hakkında yazılı dilekçenizi faxslamanız lazım, silsile yoluyla burdan başlayabilirsiniz öncelikli adım için, sonrada yasal yollarla gerekirse avukat tutarak hakkınızı sonuna kadar arayabilirsiniz ama karşınızdaki büyük firma sendromuna kapılmama  şartıyla ;) cesurca üsterine gittinizmi hemen yelkenleri aşağı çekerler haksız olduklarını düşündükleri an bizim başımıza çok geldi migros mavi kiler şaypa :)

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 30 Kasım 2012, 09:03:07 »
bende migros kampanyasına itiraz etmiştim 1 dilekçeyi bile takibe alıp incelemişler ve haklı çıkmışım. Çekiliş tekrarlanmış. 27 Kasımda Posta gazetesinde yayınlanmış. Posta gazetesi alan varsa çekiliş sonuçlarını yayınlarsa sevinirim. Ben telefonla sorduum yokmuşum. Yine kazanamamışım ama olsun hak yerini bulmuş. Burda yüzlerce kişiyiz her birlikte bu gibi kampanyalarda şikayet etsek her zaman hak yerini bulacak ama ne yazıkki bir dilekçe yazmaya herkes üşeniyor. Ben o zaman defalarca kez yazmıştım haksızlık olduğunu itiraz edelim diye ama sağolsun diazem dışında kimse ilgilenmemişti.

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #23 : 30 Kasım 2012, 09:46:27 »
Telefonda soruyoruz onlarda firma ile kötü olmamak için yoksanızda var derler U2 Migros da böyle oldu başda bir kaç kampanyanın katılıp  katılmadığızı daha sonra biz bilemiyoruz liste gelmedi diye ifadeler kullanmaya başladılar artık Kart lı olan alış verişlere güven sıfır artık  Şifreli kazı kart versin daha iyi olur Bilen de katılıyor bilmiyende müşteri kartı olunca

Çevrimdışı zarigan

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 03 Aralık 2012, 17:44:56 »
bu hangi kampanyaydı yaaa
neden tekrarlandı  :o
Taa yazın pril almıştık o bu.Bende katıldıydım ama 2. Çekilişe katmamışlar beni.Asıl şans bu olsa gerek.
1. çekilişe katmışlarmıydı?
2. çekilişe neden katmamışlar?
annemim de 2 çekiliş hakkı vardı
aradım şimdi geri dönecekler.

kazananlara tebrikler bu arada

Eşim bugün ayrıntıları öğrenmiş ilk çekiliş yapıldığında bu listede ismi olan 18 kişi çekilişe dahil edilmemiş o sebeple 2. bir çekiliş yapılmış ilk çekilişte kazananlarda hediyesini alacak bu listedeki kişilerde tekrar kim itiraz edip bu durumu değiştirip kazanmamıza sebep olduysa Allah razı olsun bu arada noter ücreti 83 tl tutmuş bilgilerinize arkadaşlar.