Gönderen Konu: gfk 1 Honda Civic Sedan, 5 Samsung 3D Led TV, 55 Sony Video Kamera  (Okunma sayısı 22333 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı talip

• Yeni Kampanyacı
  • *
arkadaşlar beni az önce aradılar size sorum şu aranan arkadaşlar arandıktan kaç gün sonra kargo ellerine ulaştı ?

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
  • Edepli Edebinden Susar Edepsiz de Susturdum Sanar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar beni az önce aradılar size sorum şu aranan arkadaşlar arandıktan kaç gün sonra kargo ellerine ulaştı ?

benim biraz uzun sürmüştü bi aksaklık oldu sanırım cünik gönderiyoruz diye aradılar aradan 1 hafta gecmedi elinize ulaştımı dediler yok dedim 2 gün sonra geldi uzun sürmüyor yani

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
4-5 gün bile sürmedi, geldi benim. Sanırım şu ara talep fazla.       
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı şanslıalara

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Şansıma çoook teşekkür ederim..
Yurt içi kargodan bir mesaj aldım benim ödeyeceğim bir kargo gelmiş, turuncu anketorluk gönderili acaba bu olabilir mi? çünkü bir şey kazanmadım her hangi bir yerden , sizin cihazların kargosunu siz mi ödediniz birde turuncu anketörlük mü yolladı sizede?

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
Yurt içi kargodan bir mesaj aldım benim ödeyeceğim bir kargo gelmiş, turuncu anketorluk gönderili acaba bu olabilir mi? çünkü bir şey kazanmadım her hangi bir yerden , sizin cihazların kargosunu siz mi ödediniz birde turuncu anketörlük mü yolladı sizede?

yok hicbir şekilde ücret ödemiyorsunuz yani ben ödemedim diger arkadaşlarında ödedigini sanmıyorum

Çevrimdışı şanslıalara

• Acemi Kampanyacı
  • **
Evet doğru tahmin etmişim barkod okuyucu geldi ödemeli de değilmiş yanlış yazılmış...yalnız puanlara baktım 1 sene sonunda 1700 puan topluyosun anca onada büyük hediye kazanamazsın ..belki zamanla ek puan getirecek aktiviteler eklenir..
Birde barkod girişi yapan arkadaşlar cihaz hep prizdemi takılı kalacak ya?

Çevrimdışı Venceremos

• Deneyimli Kampanyacı
ben sadece ürünleri okuttuktan sonra takıyorum. Veri gönderildikten sonra çıkarıyorum.

Çevrimdışı LiYaBu

• Usta Kampanyacı
Evet doğru tahmin etmişim barkod okuyucu geldi ödemeli de değilmiş yanlış yazılmış...yalnız puanlara baktım 1 sene sonunda 1700 puan topluyosun anca onada büyük hediye kazanamazsın ..belki zamanla ek puan getirecek aktiviteler eklenir..
Birde barkod girişi yapan arkadaşlar cihaz hep prizdemi takılı kalacak ya?

bende sürekli takılı zaten elektrik faturası niyetine senede 1 miydi 2 keremi ne belirli bir puan veriyorlar

Çevrimdışı nilly

• Acemi Kampanyacı
  • **
bana da dün geldi her aldığımızı girdiğimizde puan vermiyor yani sadece her hafta gireceğiz öyle mi
şans bana da uğra

Çevrimdışı şanslıalara

• Acemi Kampanyacı
  • **
başlangıç puanı hoşgeldin puanı 250 her hafta düzenli girişe haftalık  25 ,6 ayda elektrik puanı 50, senede 100 düzenli üye puanı var ..yani bir sene sonunda 1650 puan kazanıyosun bebeğin varsa 1700,50 puan bebek ürünleri için başlangıçta yollanıyor ...
girdiğin ürüne değil düzenli girişe puan veriyor öyle olsa avm ye çadır kurar sabah akşam okuturum ben barkod  :D