Boyner @boyneronline
Boyner’den 500 Tl değerinde hediye çeki kazanmak ister misiniz? İşte yapmanız gerekenler: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
SIRA GELDİ SÜRPRİZEEE!
Siz de benim gibi #boynerdeherseyvar diyenlerdenseniz önümüzdeki 4 sihirli gün, 4 kişiye 500er TL hediye çeki hediye ediyoruz:)
İlk gün bugün!
•Gün içinde, öğle tatilinde ya da akşam size en yakın Boyner Mağazası'na gidiyor, bu sezon sahip olmak istediğiniz bir parçayı seçip fotoğrafını çekiyorsunuz, sonra da onu
".............. neyse ki #boynerdeherseyvar @boyneronline" şeklinde twitliyorsunuz:)
•Bu kadar basit! Örnek:
"Bu sezon siyah incecik topuklu bir bot istiyorum, neyse ki #boynerdeherseyvar @boyneronline "
•Bu işlemi sabah 10:00 ila geceyarısı 00:00 arasında yapan kişiler arasından 1 kişi random.org ile belirlenerek 500TL Boyner Gift Card kazanacak:) Hazır yılbaşı da geliyorken ne de güzel olmaz mıı:))
•Bu işlemi bugün(15 Kasım), 19 Kasım, 22 Kasım ve 26 Kasım tarihlerinde tekrarlayacağız.
•Her günün kazananını bir sonraki gün bu postta, Twitter ve Facebook hesaplarımda duyuracağım:) Takipte kalınız!
unutmasamda akşama boynere gitsem yalnız foto çekerken adama sormazlar mı napıyosun sen diye..

Yanlışım olmasın ama 58 sayısı biraz az degilmi.Ne kadar cok foto o kadar şans denmişti.
Bu random bir sevemedi gitti bizzi tebrikler
kesinlikle daha cok katılan vardı ama belki her gönderenin tek tweetini saymıslardır
kesinlikle daha cok katılan vardı ama belki her gönderenin tek tweetini saymıslardır
Yok resimlere felan bakmışlar ve kesinlikle herkesi tek saydılar.
Bu arada tebrikler.
Ben kazanmisim tesekkur ederim arkadaslar
Boynerin twitter adresine baktım fakat kampanyanın devam edip etmediğine dair bir şey bulamadım. Konu hakkında haberi olan var mı acaba?