0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar link yenilendi saat 10:00 da ben direk gönderdim inş çıkarım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar link yenilendi saat 10:00 da ben direk gönderdim inş çıkarım.çok teşekkürler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar link yenilendi saat 10:00 da ben direk gönderdim inş çıkarım.çok teşekkürlerÖnemli değil Saat 10 da yenilendi bende direk bekliyodum.Gönderdim cevapları hemen . İnşalllah Ps3 alırım.
kimi aradıkları belli değil sitedeki yorumlarda biri 11 30 gibi cevaplamış aranmış ben saat 10 08 gibi cevapladım aranmadım 10 10 gibi cevaplayan arkadaş 3.sıradan girmiş listeye ntvspor bir kez daha güvenimi sarstı açıkcası daha da zorlamam derim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkimi aradıkları belli değil sitedeki yorumlarda biri 11 30 gibi cevaplamış aranmış ben saat 10 08 gibi cevapladım aranmadım 10 10 gibi cevaplayan arkadaş 3.sıradan girmiş listeye ntvspor bir kez daha güvenimi sarstı açıkcası daha da zorlamam derim 10:15 te cevapladım arayan yok?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkimi aradıkları belli değil sitedeki yorumlarda biri 11 30 gibi cevaplamış aranmış ben saat 10 08 gibi cevapladım aranmadım 10 10 gibi cevaplayan arkadaş 3.sıradan girmiş listeye ntvspor bir kez daha güvenimi sarstı açıkcası daha da zorlamam derim 10:15 te cevapladım arayan yok?açıkcası kuraya dökmeleri mantıklı olur böylelikle akıllarda soru işareti kalmaz hem de polemik konusu olmaz ya da 10 soru soracaklar 2 dk süre verecekler ya da her soruya 5 sn gibi bir süre en çok doğruyu en kısa sürede yapan yarışmacı olma hakkınız kazansın şeklinde olmalı ne diyelim ntvspor organizasyon konusunda zayıf biraz