Kampanya Bilgisi
Şimdi taahhütlü Avealılar konuştukça kazanıyor! 19 Ekim - 19 Kasım 2012 tarihleri arasında Avea’da kalma taahhüdü veren veya mevcutta taahhüdü bulunan bireysel faturalı Avealılar, 19 Ekim - 19 Kasım 2012 tarihleri arasında Avea’dan Avea’ya yapacakları her 10 dakikalık görüşmede bir çekiliş hakkı kazanacak.
Avealı sevdiklerinizle daha çok konuşun, daha çok çekiliş hakkı kazanın!
İşte sizi bekleyen ödüller:
5 adet Apple Macbook Pro Bilgisayar
10 adet Apple iPhone 4S 16 GB Cep Telefonu
5 adet Apple iPad 2 16 GB Tablet
10 adet Samsung Full HD Led TV
15 adet HTC Wildfire S Cep Telefonu
Detaylar:
Bu kampanya Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 17.10.2012 tarihli ve B.07.1.MPİ.0.13.00.01-255-01-02/2951-10943 sayılı izni ile 19.10.2012(00.00)–19.11.2012(23.59) tarihleri arasında düzenlenmiştir.
Kampanya tarihleri arasında Avea’da en az 1 en fazla 36 ay arası boyunca kalma taahhüdü veren veya mevcutta taahhüt vermiş bireysel faturalı abonelere Avea’dan Avea’ya toplamda konuştukları her 10 dakika için bir çekiliş hakkı verilecektir.
Çekilişte ikramiye olarak 5 kişi Apple Macbook Pro Intel Core i5 2.4GHZ 4 GB 500GB 13.3 Z0NJQ Bilgisayar, 10 kişi Apple iPhone 4S 16 GB Cep telefonu (hat kart hariç), 5 kişi Apple iPad 2 16 GB Tablet PC, 10 kişi Samsung UE40EH5000Full HD Led TV, 15 kişi HTC Wildfire S Cep Telefonu (hat kart hariç) kazanacaktır.
Çekiliş 28.11.2012 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Gülbahar Mh. Cemal Sururi Sk. Halim Meriç İş Merkezi No:25 D:37 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresinde bulunan konferans salonunda noter huzurunda isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir.
Kazanan talihliler 03.12.2012 tarihli Star Gazetesi Türkiye baskısında duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır.
Postada meydana gelen gecikmelerden Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. sorumlu tutulamaz.
Asil talihliler, ikramiye teslimi için en geç 18.12.2012 tarihine kadar; yedek talihliler ise, ikramiye teslimi için en geç 02.01.2013 tarihine kadar kimlikleri ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar.
Abonelerin çekilişe katılabilmeleri için 26 Kasım itibariyle hatlarının kapatılmış olmaması, yasal takipte veya fatura edilmiş ve ödeme tarihi geçmiş borçlarının bulunmaması gerekmektedir.
Bu çekilişe Avea İletişim Hizmetleri A.Ş., U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları ve 18 yaşından küçükler katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
Kampanya tarihleri arasında taahhüdü biten, taahhüdünü iptal eden, hattını kapatan müşteriler ve kurumsal müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.
Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Kazanılan hak devredilemez, nakde veya mala çevrilemez.
İkramiyeler hatların yasal sahibine teslim edilecektir.
KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir. Kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 0212 212 40 30 nolu U2 Kampanya Danışma Hattı’ndan öğrenebilirsiniz.
Bu çekilişe katılan herkes, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.
bitiş tarihini başlıkta belirttiğiniz için ayrıca teşekkür ederim
müşeteri temislcisini aradım 10 dk bekletti sonuç alamadım
Bende aradım beni bekletti sonra mevcut tarifenize ek her yöne 100-200-300 dakika ekleyeceğiz kabul ediyormusunuz dedi. Yani ek para alacaklar. Hayır dedim
Katilim cok olucak.Beni bile gecen ay arayip faturamda indirimler uygulayarak taahüt aldilar.Yani ben katildim annemide aramislar oda katilmis.Siz dusunun katilimi..
aksi yazmıyor ya da ben görmedim ama bunların işine akıl sır ermez. sizce verdikleri bedava dakikalar da bu kampanyaya dahil mi?
Star gazetesi bulan varsa ekleyebilirmi.
arkadaşlar yakınızda peynirci market veya kiler,çelikoğlu(ankara) marketlerden biri varsa ücretsiz star gazetesi geliyor ordan alabilirsiniz