Gönderen Konu: Ramsey  (Okunma sayısı 1222 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
Ramsey
« : 19 Kasım 2012, 12:34:23 »
Ramsey'in 'Resmi Giyim Sponsorluğu'nu üstlendiği İngiltere Premier Ligi'nin efsane takımı Liverpool FC'de oynayan Nuri Şahin'in kaç numaralı formayla sahaya çıktığını doğru tahmin eden birinci, beşinci ve onuncu takipçimize Nuri Şahin imzali Liverpool FC forması hediye!

Tek yapmanız gereken bugün 12:30 ile saat 17:00 arasında doğru tahminde bulunmak, tahmininizi ad-soyad ve iletişim bilgilerinizl...e birlikte Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine göndermek!

Bu uygulama 19.11. 2012 günü saat 12.30'de başlar, saat 17.00'de sona erer. Bu uygulamaya 18
yaşından küçükler katılamaz, katılsalar bile hediye hak edemezler. Uygulama dahilinde hediyenin ulaştırılabilmesi için tahminde bulunan kişilerin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine ad-soyad, doğum tarihi, adres ve telefondan oluşan bilgilerini kaydettirmeleri gereklidir.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Cavabı 4 diye buldum sizde araştırın derim ;)
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı liverpooltorres

• Usta Kampanyacı
Ynt: Ramsey
« Yanıtla #1 : 20 Kasım 2012, 15:00:15 »
liverpool hayranı olarak kaçırmışım cvep gönderyi hay sansıma
YoU wİlL nEvEr WaLk AlOnE

Çevrimdışı zuhal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 20 Kasım 2012, 21:25:06 »
araştırdım 4 numara sanırım

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 20 Kasım 2012, 21:26:21 »
Ramsey'in 'Resmi Giyim Sponsoru' olduğu Liverpool FC’de futbol oynayan "Türk yıldız Nuri Şahin'in forma numarasını bil, imzalısını da sen giy!" uygulamamızda doğru cevabı Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine göndererek kazanan isimler belli oldu. Şanslı isimlerin imzalı formaları adreslerine gönderilecek. Yeni uygulamalar ve yeni hediyeler için takipçimiz olmaya devam edin!

1. Mustafa Özalçın (İstanbul)
5. Hüseyin Kumaş (Ankara)
10. İsmail Gökcan (Ankara)

Çevrimdışı zuhal

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 20 Kasım 2012, 21:31:25 »
gene kazanamadım