merhaba bloguma izleyici olurmusunuz ve bu konuda önerileriniz neler olur ? teşekkürler şimdiden
Benim ilk önerim önce blogla kaynaşmalısınız. Sayınız çok az insanların size yardım etmesi için sizde buraya birşeyler vermelisiniz. Genelde paylaşım sayısı 1 ile 30 arasında olanlar buraya gelir yazar sorarlar sonrasında cvp alır giderler bir daha forma bile girmezler bu yüzden kimse ilk etapta çokda yardımsever olmayabiliyor. Formla içiçe olup kaynaşırsanız blogunuz da zaten yükselecektir karşılıklı destekler olacaktır.
blogunuzda kendinizden hediye vererek bir kampanya düzenlerseniz izleyici saynız daha çabuk artacaktır
dürüstlüğünüz ve düzgün çizginizde kampanyalarınıza katılımı artıracaktır
yeterli üye sayısına ulaşırsam yılbaşı için bir hediye düşünüyorum teşekkürler yanıtlarınız için
siyahrujum.blogspot.com
kendınıze bır alan belırleyın...ne blogu olacak blogunuz...sosyal medyada etkın olun ızleyıcılerınıze soru yoneltın cevap versınler...dıger blog sahıplerıyle tanısın kaynasın...ızleyıcılerınız artar bu sekılde...asla hasetlık etmeyın dost olun, cekılısınıze katılanların maıllerıne maıl gondermeyın, candan postlar hazırlayın...1 sene 3 aydır blogum var cok sukurler olsun 668 kısı oldu...
Serbest kürsüde böyle bir konu vardı. Herkes bloğunu yazıyordu, diğerleri de izlemeye alıyordu. Zamanında bu şekilde epey izleyici edinmiştik. Konuyu bulursam linki yazarım.
Buldum:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBir de blogları izlemeye alıp, onlara yorum yaparak da izleyici edindim ilk zamanlar. Eğer gerçekten hevesliyseniz, kısa sürede artış olacaktır izleyicilerinizde. Öncelikle bolca konu açın bloğunuza.
evet emek cok onemlı...sızın olusturacagınız konularla ızleyıcı artar...bende şu an 392 post var