Başka bir eve teşınacağım için kızımın artık kullanmadığı eşyalarını satmaya karar verdim
mama sandalyesi Camino marka 10 kere kullanılmadı çünkü kızım sıkılıyor durmuyordu 5 kademe de yatıyor boyu istediğiniz düzeyde ayarlanabiliyor çift tepsili silinebilir oturma yeri, tekerlekli, açık yeşil koyu yeşil renklerinde hiç bir bozukluğu yırtığı vs. yoktur
Fiyat 75 tl 3 sene önce 130 tl'ye almıştık merak eden olursa detaylı resim yollayabilirim istanbul içi evimden alabilirsiniz kargo ile alıcıya ait yollayabilirim takas düşünmüyorum çünkü kızımın yeni odası birşeyler almayı düşünüyorum
Salıncak yine çok az kullanıldı linktekinin pembe grisi çok ufak değişiklikler olabilir şu an çatıda olduğu için resim çekemedim ama isteyen olursa çıkarırı çekebilirim
90 tl'ye almıştık 50 tl'ye satıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin43483899#product-information
Beşik Belis bebe resimdekinin aynısı sallanıyor ve asansörlü hiç bir sorunu yoktur tertemiz 300 tl almıştık biz o zaman 150 tl'ye veriyorum
Kayit olun veya
giris yapin
çalışsam alırdım valla ama şimdi durumları bozuk hayırlı satışlar
salıncak resmi çıkmıyor yeni resim yüklemeniz mümkün mü? bir de kaç yaşına kadar kullanılabiliyor acaba
Kayit olun veya
giris yapinsalıncak linki
bizdede var salıncak 20 kg a kadar kullanılıyor genelde salıncaklar
ben de kızıma böyle bir salıncak almak istiyordum alırdım ama kargo işi bozuyor malesef
İstanbul'da değilsiniz sanırım burada tanıdığınız varsa aldırıp otobüsle filan yollatabilirsiniz aslında ama kargo gerçekten çok tutar zannımca
ben de kızıma böyle bir salıncak almak istiyordum alırdım ama kargo işi bozuyor malesef