az önce telefon kızlarımdan birinin elindeydi. samsung mobile girmiş ordan bowling oyunu satın almış. 15 tl miş mesaj gelmiş. hattımda 6 küsür tl olduğu için borçlandırılmışım. MH aradım ama alınan oyunun iptal edilemeyeceğini, ilk kontör yüklememde 15 tl nin düşüleceğini söyledi :/ sinir oldum ya iptal etmenin bir yolu var mı bunu nasıl iptal ederim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az önce telefon kızlarımdan birinin elindeydi. samsung mobile girmiş ordan bowling oyunu satın almış. 15 tl miş mesaj gelmiş. hattımda 6 küsür tl olduğu için borçlandırılmışım. MH aradım ama alınan oyunun iptal edilemeyeceğini, ilk kontör yüklememde 15 tl nin düşüleceğini söyledi :/ sinir oldum ya iptal etmenin bir yolu var mı bunu nasıl iptal ederim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaz önce telefon kızlarımdan birinin elindeydi. samsung mobile girmiş ordan bowling oyunu satın almış. 15 tl miş mesaj gelmiş. hattımda 6 küsür tl olduğu için borçlandırılmışım. MH aradım ama alınan oyunun iptal edilemeyeceğini, ilk kontör yüklememde 15 tl nin düşüleceğini söyledi :/ sinir oldum ya iptal etmenin bir yolu var mı bunu nasıl iptal ederim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
geçmiş olsun canım, ben de dün birini arayacaktım bi baktım hiç dakikam yokyeni 10 tl yüklemiştim
cana geleceğine mala gelsin
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()