Katılım Koşulları
1) "Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin" adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek, yarışma, Fokus Film Prodüksiyon Yapım ve Dağıtım Hiz. A.Ş. tarafından düzenlenmektedir.
2) Yarışma 1 - 14 Kasım 2012 tarihleri arasında gerçekleşecektir.
3) Yarışmaya son katılım tarihi 14 Kasım 2012, 23.59'dur.
4) Yarışmaya katılmak için kullanıcılar, Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresindeki "Arkadaşım Max" sinema filmi Facebook sayfasını beğendikten sonra, uygulama sayfasında karşılaşacakları sorunun cevabıyla birlikte bilgi formunu eksiksiz şekilde doldurup yarışmaya katılabileceklerdir. 14 günün sonunda, soruyu doğru cevaplayan 50, 100, 200, 300, 400, 500 ve 1000. katılımcılar yarışma ödüllerinin sahibi olacaktır.
5)
Yarışma ödülleri; soruyu doğru cevaplayan 50. katılımcıya Yetenekli Köpek Max ile tanışma fırsatı, 100, 200, 300, 400 ve 500. katılımcıya "Arkadaşım Max" filminin galasına iki kişilik davetiye ve 1000. katılımcıya ise Yeni iPad şeklindedir.6) Yarışma sonunda "Yeni iPad" kazanan katılımcının ödülü adresine postalanacaktır. İstanbul dışında oturup yarışmada "Max ile tanışma fırsatı" ve "Arkadaşım Max filminin galasına iki kişilik davetiye" ödüllerinden herhangi birini kazanan katılımcıların yol ve konaklama masrafları kendilerine aittir.
7) Kazanan kişiye yarışmaya katıldığı e-posta adresi üzerinden ulaşılamadığında ya da herhangi başka bir sebepten hakkını kaybettiğinde, ödülü sıralamaya göre kendinden bir sonra gelen diğer kişiye devredilir.
8 ) Kullanıcılar, bir defa yarışmaya katılabilirler. Ödül kazanmış ya da kazanmamış herhangi bir kullanıcının ikinci kez yollayacağı katılım formu geçersiz sayılacak ve yarışmaya dâhil edilmeyecektir.
9) Yarışma sonunda ödülleri kazananlar uygulama sayfasında duyurulacak ve hak sahiplerine kayıtlı e-posta adresleri yoluyla ulaşılacaktır.
10) Ödül kazanan kullanıcılara, formda doldurdukları e-posta adresiyle ulaşılamadığında sorumluluk kabul edilmeyecektir.
11) 18 yaşından küçük olanların bu yarışmaya katılabilmek için ebeveynlerinden yazılı izin almış olmaları gerekmektedir. Fokus Film Prodüksiyon Yapım ve Dağıtım Hiz. A.Ş., 18 yaşından küçüklerin yarışmaya velileri veya vasilerinden izin almaksızın bilgi sunmaları ve/veya katılmalarından sorumlu tutulamaz.
12) Bu yarışma hiç bir şekilde Facebook tarafından düzenlenmemekte ve Facebook'un sponsorluğunda yapılmamakta olup Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bilgileriniz Facebook'a değil, Fokus Film Prodüksiyon Yapım ve Dağıtım Hiz. A.Ş.'ye iletilmektedir.
13) Bu yarışma Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün izin kapsamı dışındadır.
14) Yarışmaya, sponsor olan ve/veya yarışma için hizmet veren firmaların çalışanları ve 1. derece yakın akrabaları, Fokus Film Prodüksiyon Yapım ve Dağıtım Hiz. A.Ş. çalışanları ödül kazanamaz. Katılıp kazansalar dahi kendilerine ödül verilmez.
15) Ödül kazanan katılımcıların ad-soyad ve e-mail adreslerini tam ve eksiksiz olarak göndermeleri kendi sorumluluğundadır. Hatalı veya eksik verilen bilgilerden kaynaklanan aksaklıklardan Fokus Film Prodüksiyon Yapım ve Dağıtım Hiz. A.Ş. sorumlu tutulamaz.
16) Fokus Film Prodüksiyon Yapım ve Dağıtım Hiz. A.Ş., yarışmaya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu değildir.
17) Fokus Film Prodüksiyon Yapım ve Dağıtım Hiz. A.Ş. tarafından düzenlenen bu yarışmanın ödülleri, kazanan talihlilerden bir başkasına devredilemez, nakde ya da mala çevrilemez.
18) Yarışmaya katılan tüm katılımcılar yukarıda belirtilen yarışma koşullarını aynen kabul etmiş sayılır. Fokus Film Prodüksiyon Yapım ve Dağıtım Hiz. A.Ş.; yarışma koşullarını, süresini ve hediyesini değiştirme hakkını saklı tutar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin