Gönderen Konu: Migros Vanish Halı  (Okunma sayısı 1969 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 3333iga

• Usta Kampanyacı
Ynt: Migros Vanish Halı
« Yanıtla #10 : 14 Kasım 2012, 10:57:11 »
2 haftalık kampanya ya 7377 katılım var..migros kampanyalarında sanki herbirinde 10 araba veriliyor gibi uçuk katılım oluyor....en dandik kampanyada bile 7bin katılım..nescafe de 200 bin rahat olur..anlaşılan bundan sonra migros u es geçecegiz..diğerlerine yoğunlaşacagız..

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 14 Kasım 2012, 11:02:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
2 haftalık kampanya ya 7377 katılım var..migros kampanyalarında sanki herbirinde 10 araba veriliyor gibi uçuk katılım oluyor....en dandik kampanyada bile 7bin katılım..nescafe de 200 bin rahat olur..anlaşılan bundan sonra migros u es geçecegiz..diğerlerine yoğunlaşacagız..
ben katılamamıştım bu kampanyaya vaktini geçirmişim ama gerçekten promosyonlu ürün 14,50 TL. kampanyaya katılmak için 15 TL ve katları almak lazım. kampanyacı harici kimseyi zannetmiyorum ki kampanyaya katılmak için 2 tane alsın. onda bile 1 TL için 2. çekiliş hakkını kaybediyorsun. onu da başka bir ürünle kapatmak lazım. kimse uğraşmaz normalde bunla. ama 7bin kişi uğraşmış

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
« Yanıtla #12 : 14 Kasım 2012, 11:20:37 »
Kart olunca bilen de katılıyor bilmiyende Kampanyaya katılmak için almıyorlarki çoğunluğu   Belkide haberi bile yok hediye verdiğini bu yüzden Migros veya Market kartı olan marketlerde hep yüksek çıkıyor katılımlar