2 haftalık kampanya ya 7377 katılım var..migros kampanyalarında sanki herbirinde 10 araba veriliyor gibi uçuk katılım oluyor....en dandik kampanyada bile 7bin katılım..nescafe de 200 bin rahat olur..anlaşılan bundan sonra migros u es geçecegiz..diğerlerine yoğunlaşacagız..
2 haftalık kampanya ya 7377 katılım var..migros kampanyalarında sanki herbirinde 10 araba veriliyor gibi uçuk katılım oluyor....en dandik kampanyada bile 7bin katılım..nescafe de 200 bin rahat olur..anlaşılan bundan sonra migros u es geçecegiz..diğerlerine yoğunlaşacagız..
ben katılamamıştım bu kampanyaya vaktini geçirmişim ama gerçekten promosyonlu ürün 14,50 TL. kampanyaya katılmak için 15 TL ve katları almak lazım. kampanyacı harici kimseyi zannetmiyorum ki kampanyaya katılmak için 2 tane alsın. onda bile 1 TL için 2. çekiliş hakkını kaybediyorsun. onu da başka bir ürünle kapatmak lazım. kimse uğraşmaz normalde bunla. ama 7bin kişi uğraşmış
Kart olunca bilen de katılıyor bilmiyende Kampanyaya katılmak için almıyorlarki çoğunluğu Belkide haberi bile yok hediye verdiğini bu yüzden Migros veya Market kartı olan marketlerde hep yüksek çıkıyor katılımlar