0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben bezden hiç memnun kalmadım.okadar sızdırıyoki anlatamam..
geçen sene kasım gibiydi sanırım ben hamileyken başlamıştım numune toplamaya milupa huggiesin onlu paketini, nivea şampuan pişik kremi ıslak mendil daha hatırlıyamıyorum anne için süt artırıcı çay evybaby bebek bezi anne için ürünler ve canbebede güzel bi paket göndermişti ben o zqman primadanda istemiştim böyle bir çalışmalarının olmadığını söylemişlerdi ama ocak gibi oda hamile paketi yapmış siz halimeisiniz üyelik bilgilerinizi ona göre girmeniz gerekiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingeçen sene kasım gibiydi sanırım ben hamileyken başlamıştım numune toplamaya milupa huggiesin onlu paketini, nivea şampuan pişik kremi ıslak mendil daha hatırlıyamıyorum anne için süt artırıcı çay evybaby bebek bezi anne için ürünler ve canbebede güzel bi paket göndermişti ben o zqman primadanda istemiştim böyle bir çalışmalarının olmadığını söylemişlerdi ama ocak gibi oda hamile paketi yapmış siz halimeisiniz üyelik bilgilerinizi ona göre girmeniz gerekiyorbu sitelere üye mi oldun,numune talebin de mi bulundun da geldi ürünler