Banada bugün geldi 10tane bez paket halinde.telefondan girdiğim için resim ekleyemiyorum.
sizede gelmesine sevindim bir kişiyede olsa faydam oldu:)
ben de istedim ama herhangi bir yanıt gelmedi
kabul ettiklerini ya da etmediklerini bildiren mail mi geliyor??
Ben bezden hiç memnun kalmadım.okadar sızdırıyoki anlatamam..
Ben bezden hiç memnun kalmadım.okadar sızdırıyoki anlatamam..
iyi ki gelmemiş o zaman? en iyisi prima zaten.biraz ucuz olsun diye bazen daha indirimli ürünlerden alıyorum onlar bile çok sık değiştirmek istiyor çok sızdırıyor..
Ben bebişime geceleri,gezmeye giderkene prima gündüzde molfix bez takıyorum prima öbür türlü hemen bitiyor tüm bezleri denedim en iyisi prima
bende daha sızdırma yapmadı ama bimin bezine benziyor biraz yapma ihtimali var
evet bebek bezi prima en iyisi ben hepsini denedim mutlaka sızdırma oldu hep
bende pembe gibi gündüz molfix gece prima kullanıyorum
geçen sene kasım gibiydi sanırım ben hamileyken başlamıştım numune toplamaya
milupa huggiesin onlu paketini, nivea şampuan pişik kremi ıslak mendil daha hatırlıyamıyorum anne için süt artırıcı çay
evybaby bebek bezi anne için ürünler
ve canbebede güzel bi paket göndermişti
ben o zqman primadanda istemiştim böyle bir çalışmalarının olmadığını söylemişlerdi ama ocak gibi oda hamile paketi yapmış
siz halimeisiniz üyelik bilgilerinizi ona göre girmeniz gerekiyor
bu sitelere üye mi oldun,numune talebin de mi bulundun da geldi ürünler
geçen sene kasım gibiydi sanırım ben hamileyken başlamıştım numune toplamaya
milupa huggiesin onlu paketini, nivea şampuan pişik kremi ıslak mendil daha hatırlıyamıyorum anne için süt artırıcı çay
evybaby bebek bezi anne için ürünler
ve canbebede güzel bi paket göndermişti
ben o zqman primadanda istemiştim böyle bir çalışmalarının olmadığını söylemişlerdi ama ocak gibi oda hamile paketi yapmış
siz halimeisiniz üyelik bilgilerinizi ona göre girmeniz gerekiyor
bu sitelere üye mi oldun,numune talebin de mi bulundun da geldi ürünler
üye oldum iletişim bölümlerinde mesajda yazdım sadece prima numune gönderimi yapmadığını söylemişti primanın numunelerinide hastanden aldım

bebek firmalarnın hepsi hastanelere hertürlü numune bırakıyorlar anneler denesin diye ama bize veren olmuyor tabi istemek lazım