Gönderen Konu: ROCCO sıkı şeker den 50 ıphone 4 s ve 4 saatlik konuşma(01/10/2012-25/12/12)  (Okunma sayısı 23414 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
Bir hattan  farkli  isimlerle  cekilise  dahil olunuyormus,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

pmk

• Ziyaretçi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Ben bu işten bişey anlamadım, ben hem ajansı hemde rocco firmasını aradım her ikiside aynı hatla farklı isimlere katılsanız bile hat sahibi hediyesini alır dediler banada...

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
Bursa da kampanyalı ürün nerde bulunuyor,varmı bilen ?

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
son 20 günde çok şifre gönderen depar atar,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı aydıner

• Acemi Kampanyacı
  • **

Ben bu işten bişey anlamadım, ben hem ajansı hemde rocco firmasını aradım her ikiside aynı hatla farklı isimlere katılsanız bile hat sahibi hediyesini alır dediler banada...
Bak bu ilginç işte.Çünkü genelde kampanya açıklamalarında hediye hat sahibi değil ismi geçene verilir diye yazar.Bunlar tam tersini yapmışlar.

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
bende şimdi görüştüm.eşimin hattı faturalı şirket hattı.katılabilirmiyiz die sordum.evet ama sadece dk ve 4 saatlik konuşma kazanamazsınız dedi.bir hattanda birkaç isme birden katılabilirsiniz dedi.üstüne basa basa sordum.nasılsa herşey kayıt altında.daha sonrada arayıp kampanyaya dahil olup olunmadığını öğrenebilirizde.

pmk

• Ziyaretçi
bende şimdi görüştüm.eşimin hattı faturalı şirket hattı.katılabilirmiyiz die sordum.evet ama sadece dk ve 4 saatlik konuşma kazanamazsınız dedi.bir hattanda birkaç isme birden katılabilirsiniz dedi.üstüne basa basa sordum.nasılsa herşey kayıt altında.daha sonrada arayıp kampanyaya dahil olup olunmadığını öğrenebilirizde.

Hayret bişey ya bende bugün tekrardan aradım, alev hanım diye biri baktı ajanstan, banada tam tersini söylediler. Bir hattan bir hediye kazanılabilir dediler! Kazanan kişide hat sahibi olması gerekiyormuş! Ben sadece kendi hattımdan ve eşimin hattından onun adına katılımımı yaptım, bunlara güven olmaz işi sağlama almak lazım...
« Son Düzenleme: 07 Aralık 2012, 20:46:07 Gönderen: pmk »

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
Şeker üstünde yazmıyor bu yüzden bi sorun çıkmaz.Diyelimki çıktı ve hat sahibi değilsiniz evrak tesliminden hemen önce hattınızı değiştirisiniz
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
Şimdi en ucuz nerde var onu söyleyin

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
Şimdi en ucuz nerde var onu söyleyin

kimse nerde satıldığını  söylemiyor nedense  >:( >:(