25 ekim-7 kasım arası money clup kartını mutluluk makinesinden geçiren(kiosk)
moneycilere kartlarına tanımlı en sık aldığı 3 üründen birini % 50 indirimle alma şansı,
ben ugün katıldım kartlarıma çıkanlardan bazılaı; çaykur çay % 50, sebze meyve %50,piliç ürünleri%50, 25 ekim de başlıyormuş ben bugün denedim 13 tl lik muz aldım % 50 düşmedi 1.75 tl indirim düştü .mağazada meyvelerde indirimde yoktu. müdür yrd çağırdım oda anlam veremedi 444 10 44 ü aradı onlarda çözemedi 1.75 kasada düştü sorun yaşadığım için 1.75 müş hiz yükledi. yarından itibaren deneyin. bu arada ciflerin peşini bırakmadım eskişehirde ki bütün migroslar tnıyor neredeyse beni. cifler hala alınmıyor dedim ünilever esk. sorumlusunu aradılar. onunda heberi yok numara aldılar arayacaklar hep aynı hikaye

ciflerde bende de sorun çıktı

hiç %100 üm yoktu... %50 lerde bile sorun yaşadım

3 tane alacağım var, alamıyorum:(
ama bu kampanya hoşuma gitti

bakalım neler çıkacak
Money club card internet sayfasına girdiğinizde karşınıza 3 ürün çıkıyor bir tanesini seçip %50 indirimli kartınıza yükletebiliyorsunuz.Şu anda aktif .Ben az önce yaptım
bende tanımladım bu ay miros bereketi var
Money club card internet sayfasına girdiğinizde karşınıza 3 ürün çıkıyor bir tanesini seçip %50 indirimli kartınıza yükletebiliyorsunuz.Şu anda aktif .Ben az önce yaptım
ben de tanımlıyorum, teşekkürler...
Link verebilir misiniz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Giriş yaptım ama ürünler gelmiyor.