hepinize teker teker ve tekrar teşekkür ederim.
ameliyatların en ciddi komplikasyonu enfeksiyon riski, çok şükür o durumu atlattık, hüseyin in de dediği gibi, ameliyattan sonra dren takıp ameliyat yerinde sıvı ve kan birikimini dışarı alıyorlar ve hem o esnada hem de elbette ki ameliyat yerinde oluşabilecek enfeksiyon en ciddi tehdit oluyor başlangıçta. hastaneden çıkalı 1 hafta oldu, dün ilk kontrole gittik. dikişi estetik olduğu için alınma problemi yok, pansumanını bizzat yapmıştım, devamlı kullandığı kan sulandırıcı bir iğne var, onu da ben yapıyorum çok şükür bir de eve hemşire taşımak sıkıntımız olmuyor. dün pansumanı çıkardı doktor, artık açıkta kalabilir, banyo yaptırabilirsiniz dedi. yürüteç aldık hastaneden çıkmadan, onunla küçük adımlar atıyor, kendimi bazen öyle hissediyorum ki, hani ben anne olmuşum o çocuğum gibi; Allah'ın takdiri demek ki hakkını böyle ödeyecekmişim, ödeyemem ya neyse. klozete yükseltici bir aparat aldık, çocuklar için de kullanılıyor bilirsiniz, alçaktı ve zorluk çıkartıyordu, o konuda da rahatız şimdi. Bu süreçte öğrendim ki, para bazen gerçekten çok önemli. Ben şanslıyım çünkü geçmişte hastanede çalıştım ve sağolsun onlar benim için maddi manevi ellerinden gelen imtiyazı gösterdiler. Fakat parası da olmayan normal bir vatandaş için çok ağır bir yük ve süreç boyunca devamlı maddi külfetler doğuyor. Allah'ım kimseye kaldıramayacağı yükler vermesin. Genel durumunu beğendi doktor annemin, 20 gün sonra tekrar görmek istedi. Bu süreçte sık hareket etmesini, artık ameliyatlı tarafında da kuvvet vermesini telkin etti. Umarım en kısa zamanda onu yine fır fır dönerken görmek nasip olur.
Hepinize tekrar teşekkürler, içtenliğiniz için.
Sizleri seviyorum.