Gönderen Konu: Favori Pembe Düşler  (Okunma sayısı 7077 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mac

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Favori Pembe Düşler
« Yanıtla #30 : 30 Haziran 2009, 23:57:01 »
Tüm arkadaşları kutlar,sanslarının her zaman açık olmasını dilerim. :)

Çevrimdışı meto87

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 30 Haziran 2009, 23:58:10 »
Benim oylarımı silip de 999 da bırakanları Allah bildiği gibi yapar inşallah!

Çevrimdışı cemrem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 01 Temmuz 2009, 00:27:25 »
kazanan tüm arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. iyi günlerde sağlıkla, sıhhatle kullanın inşallah :)

meto canın sağolsun demek dışında başka birşey söyleyemiyorum. başka bir yarışmaya katılırsan o yarışmada ilk destekçin ben olucam.inşallah daha büyüklerini kazanırsın :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #33 : 01 Temmuz 2009, 00:36:22 »
Arkadaşlar, bu yarışmaya gerçekten büyük emek verdim. 1.oldum, ama bir daha böyle bir kampanya olsa katılmam, çok uzun bir süre. Oyu silinen arkadaşları da anlıyorum, bu kadar uzun süre emek verip de silinmesi çok kötü birşey.

Destek veren tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Eski team arkadaşlarımın büyük emeği var, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Forumdan bana düzenli destek olan, 4 ay bıkmadan hergün mesaj atan arkadaşlarıma da çok çok teşekkürler. İlk 5 e giren tüm arkadaşlar forumdan, hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Umarım hepimiz ödüllerimizi güzel günlerde kullanırız  :) Bu kadar büyük azim gösterebilecek arkadaşlar da mutlaka katılsın derim, sonunda emeğinizin karşılığını alıyorsunuz ama çok uzun bir süre. Tebrik eden herkese de ayrıca teşekkürler. Umarım sizler de maddi manevi bu kadar değerli ödüller kazanırsınız ;)
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı katre

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 01 Temmuz 2009, 00:46:16 »
tebrik ediyorum :o

Çevrimdışı simonbolivar

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 01 Temmuz 2009, 00:50:58 »
canım annemde yarışan arkadaşlara uyarı üyelikleri açarken doğru tlf no verin arayıp teyit ediyorlar yarışma sonunda ulaşamadıkları oyları siliyorlar sanırım,kardeşimi ve eşimi aramışlar.başarılar yarışan arkadaşlara

Çevrimdışı pink

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
    • Blogum...
« Yanıtla #36 : 01 Temmuz 2009, 10:40:26 »
Tebrik ederim arkadaşlar.

Çevrimdışı masal

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #37 : 01 Temmuz 2009, 16:01:38 »
kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.iyi günlerde kullanın.tılsım senin adınada çok sevindim.oglunun düşünün ve emeğinin karşılığını alabilmen güzel.iyi günlerde kullan.

Çevrimdışı a.sena.a

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 01 Temmuz 2009, 16:43:39 »
inanmıyorum kazanmışım hiç haberim yoktu ne zaman biteceğini bile bilmiyordum oy vermek için açtığım da adım yazıodu kazananlar içinde oy veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler diğer arkadaşları da tebrik ederim
oy istemek için lütfen mesaj atmayınız geri dönüş yapamıyorum sizin de vaktiniz ve mesaj hakkınız boşa gitmesin.

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 01 Temmuz 2009, 16:48:50 »
3 arkadaşın oylarını son anda silip 1000kişinin altında bıraktılar. yoksa onlar kazanıcaklardı. kısmet sana ve ebruyaymış :) tebrikler :)