Gönderen Konu: Ufo beni uzaya götür 28 Mart 2013  (Okunma sayısı 1771 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lanset99

• Usta Kampanyacı
Ufo beni uzaya götür 28 Mart 2013
« : 18 Ekim 2012, 22:49:35 »
Katılım Koşulları

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünün 21.09.2012 tarih B.07.1.MPİ.0.13.00.02-255-01-02/2672-9949 sayılı izin ile düzenlenmektedir.
    Kampanyaya katılım, 15 Ekim 2012 (saat 00:00) – 28 Mart 2013 (saat 18:00) tarihleri arasında Türkiye genelindeki yetkili UFO satış bayilerinden UFO markalı ürünlerden tek seferde 59 (Elli Dokuz) TL ve üzeri (her 59TL’ye bir çekiliş hakkı verilmek suretiyle) ürün satın alan ve bunun karşılığında bayi tarafından verilecek olan üstü kapalı katılım kartı üzerindeki şifreyi ücretsiz Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde yer alan ilgili bölüme Ad-Soyad, adres, telefon, e-mail, ürün seri no bilgileri ile birlikte tam, doğru ve eksiksiz bir şekilde kayıt ettiren tüketicilere çekiliş hakkı verilmesi ile gerçekleşir.
    Kampanya ile birlikte sunulan büyük ödül 103 kilometrelik uzay uçuşu seyahatidir. Uçuş VIP Turizm Pirinçcioğlu A.Ş.’nin (bundan sonra VIP Space Travel olarak adlandırılacaktır) Türkiye temsilciğini yürüttüğü Space Expedition Corporation  (SXC) şirketinin genel organizasyonunda ve XCOR Aerospace’in roket ve ekipmanları ile gerçekleştirilecektir.
    Uzay uçuşunun 4 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Seyahatin öngörülmeyen nedenlerden dolayı ertelenmesi durumunda en kısa sürede uçuş seyahati planlanacaktır.
    Kampanya ayrıca İstanbul-Amsterdam  -Curaçao – Amsterdam – İstanbul uçuşlarını, Curaçao’da 5 yıldızlı otelde 3 günlük yarım pansiyon konaklamayı, uçuş öncesi sağlık kontrolünü, uçuş öncesi eğitimi, Uzay uçuşu,uçuş sonrasında verilecek olan sertifika için gerçekleştirilecek ödül törenine katılımı, uçuş süresince giyilecek olan kıyafeti, uçuş süresince çekilecek olan fotoğraf ve video çekimini içermektedir.
    Uzay uçuşu için seyahat İstanbul’da başlayıp, yine İstanbul’da bitecektir. İstanbul’a kadar olan seyahat, vize, pasaport işlemleri tamamen talihliye aittir.
    Sunulan ödülün içerdiği KDV ve ÖTV haricinde kalan tüm vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliye aittir.
    Kampanya için çekiliş 1 Nisan 2013 tarihinde saat 14:00’te Sun Pazarlama Elektrik, Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Akçaburgaz Mahallesi, 72. Sokak No:17 Kat: 2 Kıraç Esenyurt / İstanbul adresindeki toplantı salonunda noter huzurunda gerçekleştirilecektir.
    Kampanya için yapılacak çekilişte 1 adet asil talihli 5 adet yedek talihli belirlenecektir.
    Çekiliş sonuçları Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesinin yanında, 4 Nisan 2013 tarihinde Bugün gazetesinde ilan edilecektir. Ayrıca asil ve yedek talihlilerin adreslerine taahhütlü posta kanalıyla tebligat gerçekleştirilecektir.
    Asil talihli için son başvuru tarihi 19 Nisan 2013, asil talihlinin başvuru yapmaması halinde yedek talihliler için son başvuru tarihi 4 Mayıs 2013’tür.
    Yanlış şifre gönderenler kampanyaya katılamazlar.
    Mükerrer şifre gönderimleri elenecek olup ilk gönderilen şifre ve katılım kabul edilecektir.
    18 yaşından küçükler kampanyaya katılamazlar. Katılıp kazanmış olsalar bile uzay seyahati ödülünü alamazlar.
    Kronik kalp hastaları, tansiyon hastaları, epilepsi ve klostrofobi hastaları, vücut ağırlıkları 120 kilonun üstünde olan kişiler katılamazlar. Katılıp kazanmış olsalar bile uzay seyahati ödülünü alamazlar.
    Kampanyaya katılıp ödülü kazanan kişi şifresini yolladığı kupon ile birlikte satın alınan ürüne ait garanti belgesi ve fatura veya fişi ibraz etmek durumundadır.
    Kampanya ile sunulan uzay uçuşu ödülünü kazanan talihli bu hakkının başkası tarafından kullanılmasını talep edemez, bu hakkını başka bir kişiye devredemez, nakde çevrilemez.
    Kampanyaya katılan herkes burada yazılı bulunan tüm şart ve koşulları kabul etmiş sayılırlar.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 03 Kasım 2012, 16:54:22 Gönderen: simonbolivar »

Çevrimdışı kelimeler_yetse

• Usta Kampanyacı
  • kaderini yaşa yada yenisini yaz!
Ynt: Ufo beni uzaya götür
« Yanıtla #1 : 18 Ekim 2012, 22:51:30 »
ödül süper :)

Çevrimdışı 3333iga

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 19 Ekim 2012, 08:37:38 »
çok saçma bir ödül.yeryüzündeki ödülleri verdiler de sıra uzaya geldi..o kadar masraf yapacaklarsa insanlığa faydalı birşeyler verseler olmaz herhalde..kazanan kişiye en azından reel bir getirisi faydası olan bir ödül olmalı..

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 03 Kasım 2012, 14:06:56 »
geçen seneki kampanyadan alacağımız aldık :D

pmk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 08 Kasım 2012, 20:01:22 »

Ya bu ufo gerçekten uzaya gönderecekmi ?

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 17 Kasım 2012, 18:38:29 »

Ya bu ufo gerçekten uzaya gönderecekmi ?

testleri geçersen gidersin :D

pmk

• Ziyaretçi
Ynt: Ufo beni uzaya götür 28 Mart 2013
« Yanıtla #6 : 21 Kasım 2012, 23:26:51 »
Peki ben 121 kilodayım, nasıl olacak ya yani ben uzaydan mahrummu kalıcam bi kilocuk yüzünden  :(

Çevrimdışı ayan

• Usta Kampanyacı
Ynt: Ufo beni uzaya götür 28 Mart 2013
« Yanıtla #7 : 22 Kasım 2012, 01:06:21 »
Peki ben 121 kilodayım, nasıl olacak ya yani ben uzaydan mahrummu kalıcam bi kilocuk yüzünden  :(

gidememen daha büyük ihtimal ama süper bir deneyim olacka giden için :D umarım kazanıp gidersin tabi :D