0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1600 puanla geriden geldik 1-2 sefer saldırıya uğradık, 2 sefer lastik patladı, 1 sefer benzin bitti yolda kaldık. Aha işte görüyon ben bişey kazanacak olayım bütün aksilikler benimle olur ama sonuç güzel olur.
Süpriz sonuç Normalde 2.ydik , 1. yi elediklerine göre demek ki hile yapmış.18 gün sonunda zafer bizim tebrikler
Neyse olan oldu yaşandı bitti reyiz..Bir keyif çayı atarız biz..Savaş üzerinde ter izi göremedim..Sanırım sonucun verdiği rahatlık ortak..Çok tebrikler Bio Ustam..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNeyse olan oldu yaşandı bitti reyiz..Bir keyif çayı atarız biz..Savaş üzerinde ter izi göremedim..Sanırım sonucun verdiği rahatlık ortak..Çok tebrikler Bio Ustam..Olsun 1000tlde güzel diyip teselli ediyorduk birbirimizi ama bi baktım 1.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSüpriz sonuç Normalde 2.ydik , 1. yi elediklerine göre demek ki hile yapmış.18 gün sonunda zafer bizim tebrikler artık bebiş uyuyana kadar arabada gezdirirsiniz her akşam
hele bittide kurtulduk 1,5 aydır her gece uykusuz kalmaktan mahvoldum 3 turda toplamda 3100 TL Allah bereket versin