Gönderen Konu: ucretsiz solidworks dvd si :)  (Okunma sayısı 2849 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fusterous

• Usta Kampanyacı
  • Kazanamazsak Kader, Kazanırsak Zafer.
    • hepsiburada
Ynt: ucretsiz solidworks dvd si :)
« Yanıtla #10 : 09 Temmuz 2009, 13:33:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kendim sordum kendim buldum :)
Niçin SolidWorks?

--------------------------------------------------------------------------------

SolidWorks’ ü düşündüğünüz zaman aklınıza ne gelir? Çoğu insan “o bizim mekanik tasarım yazılımımızdır” diye düşünür. Halbuki SolidWorks mekanik tasarıma ilaveten mühendislere, tasarımcılara ve diğer yaratıcı profesyonellere dünyanın en harika ürünlerini tasarlamak için ihtiyaç duyduğu bir çok aracı ve yazılımı hizmete sunmuştur.

Mekanik tasarıma ilaveten ürün yelpazesinde imalattan önce tasarımlarınızı test etmek ve prototip sayısını düşürmek için simülasyon (analiz) yazılımları, verilerinizi yönetmek (revizyon kontrolü ve ortak alanda çalışma) için Ürün Veri Yönetimi (PDM /Product Data Management) yazılımları ve dokümantasyon sürecini daha düşük maliyetlerle yönetmek için ürün dokümantasyon (3Dvia Composer) yazılımları bulundurmaktadır. Bunlara ilaveten daha iyi çözümler üretmek için her geçen gün ürün yelpazesini artırmaktadır.

Tasarımda üç boyuta geçmeyi düşünen müşterilerimizle konuştuğumuzda karşılaştığımız iki soru ve cevaplarını aşağıda bulabilirsiniz.

SolidWorks’ e geçmeyi niçin düşünmeliyim?
Dünyadaki rakipleriniz her geçen gün tasarımlarını üç boyuta taşımaktadır. Eğer ürün tasarımlarınızı bir üst seviyeye taşımak ve pazarda lider olmak istiyorsanız SolidWorks bu başarıyı yakalamınız için size yardımcı olacaktır.

SolidWorks kullanarak nasıl daha iyi ürünler tasarlayabiliriz?
SolidWorks ile üç boyutlu tasarım yaparsınız. Ürünlerinizin tamamı üç boyutludur. Dolayısıyla tasarımlarınız daha mantıklı ve anlaşılırdır. İki boyutlu tasarımda olduğu gibi hayal gücünüzü kullanmak zorunda kalmazsınız.

Sonuç olarak gerçek başarı hikayelerini, üç boyutlu tasarımın avantajlarını SolidWorks müşterilerinden dinleyin!...

Bende Sosyal bir mühendis olarak düşüncelerinize katılııyor ve bu tezinizin altına imzamı atıyorum saygılar ..

Dikkatini çekerim bu hack eğitim cd'si değil , Solidworks dizayn eğiyim cd'si  ;)

Sosyal mühendislik bir hacker (ama bu işteki çoğu kişi lamerdir) türüdür , kurban kişiyle sıkı bir sohbet kurup yada onunla güzel bir aradaşlık edinip ağına düşürür , hem insan hem bilgisayar sistemli hackleme yöntemidir ,neyse uzatmayalım  kısaca sosyal mühendisler kişilerle muhabbet edip kandırarak bilgi veya şifre (ne istiyorsa) ele geçirmeye çalışan kişilerdir .

Nereden mi biliyorum ? hava attığımı filan sanmasınlar :D

Çünki bilgisayar yazılımcısıyım ve bir sene öncesine kadar sosyal mühendislik yapıyordum ! tabi ki başkalarına zarar vermenin çıkar yol olmadığını kavrayarak bıraktım :)

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
Ynt: ucretsiz solidworks dvd si :)
« Yanıtla #11 : 09 Temmuz 2009, 13:40:40 »
Bana da geldi.ama geri gönderdim.Kargo ücreti 7,5 ytl istiyorlar.Çok değil mi?