Gönderen Konu: Migros Sensodyne çekiliş sonucu  (Okunma sayısı 5519 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TWETTY

• Usta Kampanyacı
Ynt: Migros Sensodyne çekiliş sonucu
« Yanıtla #20 : 16 Ekim 2012, 23:51:05 »
Katilim sayisi ucmus. Yine cikmadi :(
Bir kedi gördüm sanki. :)

Çevrimdışı yesilyayla

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 17 Ekim 2012, 00:10:50 »
bu kampanya bu kadarsa ülker en az 250 bin olur herhalde

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #22 : 17 Ekim 2012, 00:17:52 »
İmkanisz bir sonuc zaten.Gene hata yapildigi kabak gibi ortada.Bi duzen tutturamadi migros ya.Arada olur ya mesela sprite ile fantayi ayni anda alanlar cekilise katilcak diye 100binden fazla katilim cikar migrosta.Yok artik dersin.O tarz bişey işte buda.Arada dogru olanlarda cikiyor belli ediyor yani kendini katilim sayisi ile..

Ama diyim komili mesela ucar.Neden derseniz sahit oldum son gün magza muduru birini arayıp son gun gelin alin bir miktar kaldi elimde komili dedi.Son gun dedigi fiyat icin , kampanya degil elbette.Yani ciroyu arttirma cabasi ile ilgili cabalar.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı winy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 17 Ekim 2012, 00:47:00 »
her 10 TL değil her 1 TL sensodyne alışverişine olmuşsa şaşırmayın migros bu :-*

2400 kişi normal ama 24.000 kesinlikle normal değil ::)

sensodyne yi arayıp aylık ortalama migrostaki satışını sorabilirsiniz yada migrosada, iyiki katılmamışım.

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 17 Ekim 2012, 15:44:18 »
her 15 tllik ülker alışverişne 5 kişiye dubrovnik seyahati vardı 674.000 katılım oldu. Sizce mümkünmü 20 günde ve sadece 5 kişiye gezi hediyesi?? bende imkansız ötesi. Migros işte her 1 tlyi bile katıyor hiç uymuyor yarışma koşullarına..

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 17 Ekim 2012, 15:46:56 »
Ve işin kötü yanı sadece burada atıp tutuyoruz bir kişi iki kişi şikayet ediyor. hepimiz her kampanyada şikayet etsek migrosda kendini mecbur düzeltir. Ben o zaman o kadar söyledim kimse bende şikayet edeyim demedi.mpiye şikayet ettim ama bir kişiyi kaaale almadılar tabi..