Gönderen Konu: hugo boss numune  (Okunma sayısı 5154 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Şekerim

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: hugo boss numune
« Yanıtla #10 : 27 Ağustos 2012, 00:12:06 »
güzel bi kartpostalla beraber parfümlü minik bi mendil gelio benim kuzene gelmişti ordan biliorum ama hugomuydu bilmiorum onunki lacosteydi galiba aynıdır büyük ihtimalle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Bloğumu izlemeye alırmısınız. Destek isteyen olursada ö.m atabilir :)

Çevrimdışı sahra2006

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 27 Ağustos 2012, 00:15:08 »
numune istemeye değmez ,geçenlerde çamaşır detarjanı istedim bana gelen malide iki yıkamada sonuç alamazsınız ürünümüzü satın alın dediler ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
işim çok benim her gün kalkıp seni yeniden seviyorum..

Çevrimdışı revevd

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #12 : 05 Eylül 2012, 11:54:47 »
hiç sorun olmaz, güvenilir siteler bu markalarınki.  ben hugo'dan istedim geldi.  arkadaşların dediği gibi bir kartpostal içinde mendil geldi ama denemek istiyorum diyorsanız çekinmenize hiç gerek yok.  rahatsız felan etmiyorlar yani sonrasında.

Çevrimdışı aydin_3400

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #13 : 10 Eylül 2012, 01:38:17 »
link atrmısnız

Çevrimdışı Şekerim

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #14 : 13 Eylül 2012, 20:22:47 »
sende link atın diye konu açıyorsun ben konuyu görüncede sen konu açmışındır diye girmiştim  :D bari şunların linklerini bulup atıveriyim şuraya  :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Bloğumu izlemeye alırmısınız. Destek isteyen olursada ö.m atabilir :)

Çevrimdışı laptopparcacisi

• Yeni Kampanyacı
  • *
    • Laptop Parçacısı KAMPANYALAR
« Yanıtla #15 : 13 Eylül 2012, 23:52:21 »
valla bana bugün geldi daha öncedende kelmişti kartpostal üzerinde koku beklemene bile değmez zaten 1 ayda geliyor :) numune olarak gelmiyor unutma kartpostal olarak geliyor

Çevrimdışı aynurkaya

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #16 : 29 Eylül 2012, 14:58:52 »
Banada banada lütfen  ;)

Çevrimdışı revevd

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #17 : 15 Ekim 2012, 22:11:56 »
Link soran olmuş, yeni gördüm. ::) Google'a  hugo boss samples yazın, ilk çıkan linki tıklayın ve formu doldurun, 1 ay kadar sürebilir ama gelir arkadaşlar.