0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadana'da aynı adrese 2. kez yollamıyorlar artıksipariş verdinde gelmedimi nerden edindin bu bilgiyikardeşime daha önce bir sipariş vermiştim, bugünde vereyim dedim, aradılar sistemde sorundan dolayı önceleri yolluyorlarmış, artık yollamıyoruz dediler, aynı anda da internetten sipariş takbinden iptal edildiğini gördümkodda gitmiştir geçmiş olsunBu olay bizim şubenin( hayalpark dominos) iş güzarlığı sanırım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadana'da aynı adrese 2. kez yollamıyorlar artıksipariş verdinde gelmedimi nerden edindin bu bilgiyikardeşime daha önce bir sipariş vermiştim, bugünde vereyim dedim, aradılar sistemde sorundan dolayı önceleri yolluyorlarmış, artık yollamıyoruz dediler, aynı anda da internetten sipariş takbinden iptal edildiğini gördümkodda gitmiştir geçmiş olsun
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadana'da aynı adrese 2. kez yollamıyorlar artıksipariş verdinde gelmedimi nerden edindin bu bilgiyikardeşime daha önce bir sipariş vermiştim, bugünde vereyim dedim, aradılar sistemde sorundan dolayı önceleri yolluyorlarmış, artık yollamıyoruz dediler, aynı anda da internetten sipariş takbinden iptal edildiğini gördüm
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinadana'da aynı adrese 2. kez yollamıyorlar artıksipariş verdinde gelmedimi nerden edindin bu bilgiyi
adana'da aynı adrese 2. kez yollamıyorlar artık
groupon 20 lik hesaba karşılık dominos kodumu verebilirim, 2. gün kazanmıştım bi dahada katılmadım 1 kod var sadece.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingroupon 20 lik hesaba karşılık dominos kodumu verebilirim, 2. gün kazanmıştım bi dahada katılmadım 1 kod var sadece.1 koda 20 tllik hesap çok değil mi ?
müş hiz aradım, başka şubelerde göndermiyor diyor artık, hayalparkın müdürünü bağladılar, hiç bir şube yollamıyor diyor
444 33 22 nolu dominos müşteri hizmetlerini aradım çıkan bayana 2 soru sordum.1.Soru Kodların son kullanma tarihi nedir ?Cevap: Bu ayın sonuna kadar geçerli.2. Soru kampanya katılımı ne zaman sona eriyor.Cevap: Yarın sona eriyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin444 33 22 nolu dominos müşteri hizmetlerini aradım çıkan bayana 2 soru sordum.1.Soru Kodların son kullanma tarihi nedir ?Cevap: Bu ayın sonuna kadar geçerli.2. Soru kampanya katılımı ne zaman sona eriyor.Cevap: Yarın sona eriyor.biolog bu cevabı verdilerse çok iyi en azından müşteri hizmetlerini aradık ay sonuna kadar dediniz der kendimizi savunuruz