Bendeki fırın satıyorum oda Cif den çıkmıştı 500 tl satıyorum Arçelik de 699 Tl
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Ayy yedeklerdeyim. nolcak şimdi? tecrübesiz kampanyacıyım bileniniz varsa ltf cevap verin.
sayın tecrübesiz kampanyacı.ilk önce panik yapmadaN bekleyeceksin 15 günlük asil başvuru süresini.16.günden itibaren eğer başvurmayan veya evrak göndermeyen varsa sıra 1.yedeke geçer..daha sonra başvurmayan olursa aşagı sıralara geçer..nasip ve kısmette varsa sanada geçer inşallah..tebrikler...
ben birkaç kez oynamıştım, ızgara da yedeklerdeyim..
Bilgilendirmeler için sağ olun arkadaşlar. Tebligatın gelmesini bekleyeceğiz yani şimdilik.
Ablacığım o güzel doğacak şirin kızının şansı olsa gerek..Kocaman tebrikler.Bu bir son değil devamı gelecek inş. ...

kayınvalideme hediye etmek için katılmıştık hem eşimden hem de kendimden..ve eşimden kazanmışız fırını
yupppiii
Ablacığım o güzel doğacak şirin kızının şansı olsa gerek..Kocaman tebrikler.Bu bir son değil devamı gelecek inş. ...
kayınvalideme hediye etmek için katılmıştık hem eşimden hem de kendimden..ve eşimden kazanmışız fırını
yupppiii
canım kardeşim ağzından bal damlıyor

güzel dileklerin ve sözlerin için kızımla birlikte çooooook teşekkür ederiz

inşallah dediğin gibi son olmaz katlanarak devamı gelir ...
arkadaşlar set üstü fırın ocak kazananlardan merak edenler; tebligat geldi..değeri 579 TL.ve noterden ibraname istiyorlar bir de kimlik fotokopisi istiyorlar.son başvuru asiller için 25 ekim..haberiniz olsun.