Katılım koşullarında yazıyor 9 ekim son gün.Ancak ben birşeyi anlamadım katılım koşullarında Tofaş tarafından olduğu yazıyor ancak Tofaş ın sitesinde bu konuda bir bilgi yok.Uydurma olabilirmi diye düşünmeye başladım.
benimde içime bir kurt düştü 
Katılım koşullarında yazıyor 9 ekim son gün.Ancak ben birşeyi anlamadım katılım koşullarında Tofaş tarafından olduğu yazıyor ancak Tofaş ın sitesinde bu konuda bir bilgi yok.Uydurma olabilirmi diye düşünmeye başladım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinRegistration Service Provided By: Mynet
Domain name: hayatimizidegistirentasarimlar.com
Registrant Contact:
Tofas Turk Otomabil Fabrikasi A.S.
Tofas Tofas
Buyukdere Cad No145 Tofas Han
Zincirlikuyu
ISTANBUL, 34394
TR
Administrative Contact:
Tofas Turk Otomabil Fabrikasi A.S.
Tofas Tofas ()
+90.2242610350
Fax: +90.2165563232
Buyukdere Cad No145 Tofas Han
Zincirlikuyu
ISTANBUL, 34394
TR
Technical Contact:
Koc Net Haberlesme Teknolojileri ve Iletisim Hizmetleri A.S.
Koc Net Haberlesme Teknolojileri ve Iletisim Hizmetleri A.S. Koc Net Haberlesme ()
+90.2165563000
Fax: +90.2165563171
Unalan Mah. Ayazma Cad. Camlica Is Merkezi B3 Blok
Uskudar
Istanbul, TR 34700
TR
bu yarışma ilgili son bilgisi olan varmı arkadaşlar en son geçen bana bi mail geldi katılımınız için teşekkürler diye ama yarışmaya katıldıktan bi hafta sonra merak ettik sonuçları bekliyoruz bakalım umarım diğer arkadaşların dediği gibi değildir
fiat500 model arabanın tanıtımı çıkıyor..yarışma falan bulamadım ben...ya da bitti
fiat500 model arabanın tanıtımı çıkıyor..yarışma falan bulamadım ben...ya da bitti
ben katıldım ama bende siteye tıklayınca araba reklamı çıkıyo
sonuçlar nerde açıklanıcak acaba?
adamlar siteyi tamamen kaldırmışlar. bu nasıl mantık.? bence bu bir aldatmacaydı.
sadece adresi Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin olmuş o kadar.. değişen bir şey yok