Money Club müdavimleri, Kadınlar Ne İster? uygulamasından kazandığım ancak 2 defadır kullanamadığım Cif Power Naturals indirim kodunu az önce Migros'ta kullanabildim.Bugün başlamış %100 ve % 50 indirim kodlarının kullanımı, kasiyere 06 menüsüne girmesini, Money Club Kart'ınızı okutmasını söyleyin ve sonra Kadınlar ne İster? Cif kodunuzu söyleyin.Ardından ürünü de geçirin, hoop indirimli ürünü aldınız.30 kasım ürün alımı için son günmüş bu arada...
biri böyle yazmış sayfaya
ama sayfada herhangi bir açıklama yok
r Money Club müdavimleri, Kadınlar Ne İster? uygulamasından kazandığım ancak 2 defadır kullanamadığım Cif Power Naturals indirim kodunu az önce Migros'ta kullanabildim.Bugün başlamış %100 ve % 50 indirim kodlarının kullanımı, kasiyere 06 menüsüne girmesini, Money Club Kart'ınızı okutmasını söyleyin ve sonra Kadınlar ne İster? Cif kodunuzu söyleyin.Ardından ürünü de geçirin, hoop indirimli ürünü aldınız.30 kasım ürün alımı için son günmüş bu arada...
deneyen oldumu
aynı yöntemle şimdi aldım sorun yok.düşüyor.
Öncelikle kasiyer kartı geçiyor 06 şifreli işlem diyor sonra şifreyi söylüyorsunuz.
sonra ürünü geçirip kapatıyor işlemi işlem tamamdır.
1 kartla 1 kod kullanılıyor.
6 tanesini farklı farklı kartlarla aldım son 2 şifrede şifre hatalı dedi
ben daha almadım şimdi gidip ne yapacağım
anlatabilirmisiniz
ben daha almadım şimdi gidip ne yapacağım
anlatabilirmisiniz
kasaya gidip 06 nolu işlemi yapıcaksınız diyin sonra kartınızı ve kodu verin bu kadar.