"Türkiye'nin Gofreti Türkiye'nin Mutluluğu" oyununu oynayanlara 1 çekiliş hakkı verilecektir ve ayrıca oyunda geçilen her 10 seviye için ilave 1 çekiliş hakkı verilecektir. Kampanyaya katılım; oyun oynamaktan günde 1 çekiliş hakkı, oyunda seviye geçmekten günde ilave 6 çekiliş hakkı olmak üzere günde toplam 7 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.
Kampanya sonunda toplam katılımcı datasından yapılacak çekilişte 3 kişiye Sony PS3 160 GB Oyun Konsolu ikramiyesi verilecektir.
Ayrıca, aynı kampanya kapsamında, her bir haftalık dönem sonunda yapılacak şirket çekilişleriyle; her dönem 100 kişiye Ülker Çikolatalı Gofret Fan Kutusu ödülü verilecektir (20 adet Ülker Çikolatalı Gofret ürünü içerir).
Kazananlar, her hafta bittikten sonra takip eden hafta içinde yapılacak şirket çekilişiyle belirlenecek ve Cuma günleri Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresli Ülker Çikolatalı Gofret Facebook sayfasında duyurulacaktır (bayram ve resmi tatillerde bir hafta sonra duyurulur) ve ödüller, kazananlara ücretsiz sunulacaktır.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Oyun iyi hoş da , hata ver,p duruyor.. Oyuncu bulurken hata deyip kalıyor , ya da oyun bitince zaten açık oyun var deyip hata veriyor..
ok tuslarına basıyorum yemıyo zıkkım ya
BEN YEMEYİ BAŞARDIM:) şöyle yapmak gerekiyooo;
klavyedeki sağ sol tuşuna arka arkaya hızlı hızlı basınca ısırık alabiliyosun:) rasgele bas.
haftalık cekililş 1 genel çekliş 0 diyor nedir bu play station cekiline katılamyorumuyuz
benimde haftalık 2 genel 0 anlamadım tam ya neyse
bend eşimdi baktım haftalık x3 diyo ama genel 0. niye öle oldu ki? acaba günlük 10. turu atladığında mı genel çekiliş için hak kazanılıyo??
13. turda elendim genel hak hala 0 , sıralamada da yokum..