merhabalar.bende buhar nem makinası kullanmıştım.ama sadece bebeğim hasta olduğu dönemlerde kullanıyordum.mesela bebeğim burnu tıkandığında ,hafif hırıltısının olduğunda açıyordum makinayı.birde benim makinamın yan tarafında küçük bir bölme vardı.orasınada çok az olmak üzere mentollü nefes açıcı (vicks olabilir) koyuyordum.inanılmaz nefes açıyordu.çocuk hemen rahatlayıp uykuya dalıyordu.ama benim makinam öyle soğuk hava felan üflemiyordu.ben çok memnundum.inanın yeni birine hediye ettim.keşke daha önce görseydim yazınızı size gönderirdim kullanmayı düşünürdüyseniz. ben artık kullanmıyordum çünkü.benim kızım büyüdü artık.inşallah sizde gönlünüze göre bulursunuz.
çok teşekkür ederim,ben de alacağım ama işte marka konusunda tereddütte kaldım..sizin bahsettiğiniz de viks markamıydı öyle bişey,onun içine mentol atabiliyormuşuz ve daha çok rahatlatıyormuş..peki altına su akıtıyormuydu ? (bazıları bu tarz sorunlardan bahesetmiş de)
ürün yurtdışından gelme bir üründü.inanın markasını hatırlamıyorum.sadec kenarına koyduğum nefes açıcının adı vicks onu yazmıştım size. altından su felanda akıtmıyordu.
ürün yurtdışından gelme bir üründü.inanın markasını hatırlamıyorum.sadec kenarına koyduğum nefes açıcının adı vicks onu yazmıştım size. altından su felanda akıtmıyordu.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin bahsettiğiniz bu ürün diye düşünüyorum.genelde memnun kalmışlar bu üründen.oyüzden merak ettim alta akıtma sorunu varmıydı diye..çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.