0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gönderimler dün başladı
Eskişehir de nerde olacakmışBen bugün şanslı günümdeyim iki rimel bir parfüm kazandım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEskişehir de nerde olacakmışBen bugün şanslı günümdeyim iki rimel bir parfüm kazandımben de toplamda 2 adet parfüm kazandım... aynı adrese gönderiyorlar mı; farklı adresli hesaplar mı ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEskişehir de nerde olacakmışBen bugün şanslı günümdeyim iki rimel bir parfüm kazandımben de toplamda 2 adet parfüm kazandım... aynı adrese gönderiyorlar mı; farklı adresli hesaplar mı ?Ben geçen sefer rujlarından aynı adrese bayağı kazanmıştım.Hepsi gelmişti.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEskişehir de nerde olacakmışBen bugün şanslı günümdeyim iki rimel bir parfüm kazandımben de toplamda 2 adet parfüm kazandım... aynı adrese gönderiyorlar mı; farklı adresli hesaplar mı ?Ben geçen sefer rujlarından aynı adrese bayağı kazanmıştım.Hepsi gelmişti.adres vermiş miydik, ona göre adresi babamlarınkini vereyim bari, içim rahat etsin