çocuğu doktora bile götürmedim avonu bekledim ama çıkmadı yine ne diiyim şimdi
neyse kazananalra tebrikler bu kampanyadan elimiz boş döneceğiz anlaşılan..
şansızlık canım bizim ki inş. başka kampanyalarda kazanırız
geçmiş olsun ayrıca
kendı ve esımın hesabından kazanamayınca cakmadan deneyeyım dedım tuttuu rımel napcam ben sımdı ya kargo geldıgınde soyısım tutuo bı akıl verın bana
ayyy nihayet bugün bi parfüm kazandım son 2 hediye kalmıştı müthiş bi konsantre ile cevabı gönder dedim

üzgünüz yazısına çok aşina olduğumdan olmadı yine deyip kapatacakken farkettim
kendı ve esımın hesabından kazanamayınca cakmadan deneyeyım dedım tuttuu rımel napcam ben sımdı ya kargo geldıgınde soyısım tutuo bı akıl verın bana 
akrabam dersınız,kuzenım dersınız ne bıleyım yurtta hedıyesı bana gelıyor dersınız...
akrabam dersınız,kuzenım dersınız ne bıleyım yurtta hedıyesı bana gelıyor dersınız...
ayy ınsalh akıllı bı kargocu gelırdı ıncıgını boncugunu sormaz
1 tane maskara kazandım sonunda
bende konsantre oluyorum açtıgımda 8 den geri sayıp basıyorum bu güne kadar 5 parfum 3 rimel aldım

)) yeter Allah bereket versın acınca hemen tıkladıklarım olmuyor ama gerı saınca oluyo böyle birgun 2 parfum birden kazandım ben
bende konsantre oluyorum açtıgımda 8 den geri sayıp basıyorum bu güne kadar 5 parfum 3 rimel aldım
)) yeter Allah bereket versın acınca hemen tıkladıklarım olmuyor ama gerı saınca oluyo böyle birgun 2 parfum birden kazandım ben
maşallah valla...ben tek rımelle kalakaldım baştan berı
teslim ediyorlar ben yanlışlıkla isim değişmeden ebrunun eşinin hesabından limango siparişi vermiştim direk teslim etti