hakıkaten yarın 7 dakıkada bıter bu...annemın hesabını acana kadar 3 hedıye gıtmıstı
Bahtsız bedevi ben elimde koca bir sıfır var. bu kadarmı şanssız olur bi insan ! şansım benden bi gitti pir gitti aylardır ellerim boş bu kampanyalardan

şu avondan sadece 1er tane parfüm ve rimel kazanayım bırakcam zaten ama olmuyo
arkadaşlar kazananlar neden tekrar tekrar deniyorlar ki? Yani bu kadar hırs yapacak ne var hepsini alıp ne yapacaksınız?Biraz da başkalarına fırsat verin lütfen..
Benim gözler biraz büyük biliyon mu, tek rimel yetmiyor.
Rimelin biriyle bi gözümü yaparken diğeriyle diğer gözümü yapıcam.
Tabi sakallar içinde lazım oluyor yaş 36 olmuş beyazlaşmaya başladılar.
arkadaşlar kazananlar neden tekrar tekrar deniyorlar ki? Yani bu kadar hırs yapacak ne var hepsini alıp ne yapacaksınız?Biraz da başkalarına fırsat verin lütfen..
senın kızda süslü abı az daha buyusun o da kullanır

alemsın ya

bu arada esracım isimyok , valla ben 3 ay avcumu yaladıgımı bılırım...arada oluyor
senın kızda süslü abı az daha buyusun o da kullanır
alemsın ya 
Rimellerimi kimseye vermem, bugün zaten sadece 1 rimel kazandım sinirliyim biraz.
benim de kazanamam lazım..ben de parfüm hastalığı var zaten

kendime kazandım..bi de kizceme kazanmam lazım..malum doğuştan süslü olur benim kız da
evet fark ediliyor bu forumda yorum yaptığımda her zaman aynı cevapları alıyorum ben kimseyi direkt hedef almadan ve seviyeli bir şekilde yazdığım halde aldığım cevaplar hiç hoş değil,kim kazanıosa kazansın bana zararı yok ama daha seviyeli olabilirsiniz... herkes aynı yarışmadan vicdanı elverdiğince tekrar kazanır,gerisi beni ilgilendirmez