Gönderen Konu: Vodafone Online Self Servis'ten 25Adet GalaxyS III Kazanma Şansı(20 Aralık Son)  (Okunma sayısı 1718 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)

20 Eylül - 20 Aralık 2012 tarihleri arasında Vodafone Online Self Servis’e giriş yapan tüm bireysel abonelerimiz 25 adet Samsung Galaxy S III 16 GB’dan birine sahip olma şansı kazanıyorlar.

Abonelik işlemlerini yapmanın kolayı Vodafone'da! Üstelik Samsung Galaxy S III kazanma şansıyla!

Tarifenizi, güncel faturanızı veya paket bakiyelerinizi öğrenmek mi istiyorsunuz, Vodafone Online Self Servis'e girin hemen öğrenin, yanında da Samsung Galaxy S III 16 GB kazanma şansınız olsun!

20 Eylül - 20 Aralık 2012 tarihleri arasında Vodafone Online Self Servis'e giriş yapan tüm bireysel abonelerimiz 25 adet Samsung Galaxy S III 16 GB'dan birinin sahibi olmaya hak kazanıyorlar.

Vodafone Online Self Servis'e cep telefonu numaranız ve self servis şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. S yazıp 7000'e ücretsiz SMS atarak Self Servis şifrenizi alabilirsiniz.

Vodafone Online Self Servis kullanarak kolay, hızlı ve ücretsiz işlem yapmanın keyfini yaşamak için siz de hemen online self servisi kullanın, Samsung Galaxy S III 16 GB kazanma şansını yakalayın!

Üstelik Online Self Servis üzerinden Vodafone'lulara göndereceğiniz günde 10 SMS bedava!

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 17 Ekim 2012, 16:53:23 Gönderen: simge87 »

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
Anlamıyorum bu konu açıktı silinmiş.Birileri temizlik yapma adına kampanyaları siliyor.Daha önce de çok şahit oldum.

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Anlamıyorum bu konu açıktı silinmiş.Birileri temizlik yapma adına kampanyaları siliyor.Daha önce de çok şahit oldum.

bölümün tek modu benim eğer bu bölüme açıldıysa silmedim eminim ama diğer bölümler için yorum yapamam

Çevrimdışı caddy

• Usta Kampanyacı
Arama yaptım başka bir bölümde konu bulamadım.Ben kampanyayı burada gördüm ve katıldım.Umarım benden başka birileri daha görmüştür.

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Arama yaptım başka bir bölümde konu bulamadım.Ben kampanyayı burada gördüm ve katıldım.Umarım benden başka birileri daha görmüştür.

bende aradım ve bulamadım zaten konuları silmeyip biten kampanyalar bölümüne taşıyorum her zaman