Arkadaşlar, sitesine bakıyorum, kontör transfer etme sayfası açılmıyor. Güvenli değil diye uyarı çıkıyor. Bir bilen varsa da nasıl olduğunu anlatırsa çok iyi olur. Bilgiyi alınca konuyu sileceğim. Birine kontör transfer etmek için ne yapmam lazım?
Telsim Kontör Transfer
cep transfer telsimde
Cep aile arasında kontor Transfer numarası :7037
Cep ogrenci arasında kontor Transfer numarası :7038
arayın once sonra kontör yollamak istediğiniz numarayı girin 542******* şeklinde sonrasında göndermek istediğiniz kontör miktarını girip 1 e basın kontörünüz transfer edilmiştir.
diye buldum ama inş işe yarar
bide bunu buldum tam okumadım okursun sen : )
1. Seçenek (Telefondan):
7038′i arayıp operatörü dinledikten sonra kontör transferi yapacağımız kişinin 10 haneli telefon numarasını giriyoruz. Operatör bize numarayı okuduktan sonra doğrulamak için “1″ tuşuna basıyoruz. Ardından göndermek istediğimiz kontör miktarını tuşluyoruz.
2. Seçenek (İnternetten):
vodafone.com.tr adresinden üye girişi yapıyoruz. Sol taraftaki menuden “Kontör Transfer” yazısına tıklayıp gerekli yerleri doldurduktan sonra transfer gerçekleşiyor.
# Sadece Cep Öğrenci tarifesini kullanan Vodafone aboneleri kontör transfer edebilir.
# Abonelik tarihi 90 günden az olan aboneler kontör transferi yapamaz
# Aylık kontör transfer üst limiti 300 kontördür
# Günlük kontör transferi üst limiti 100 kontördür
# Tek seferde en az 4, en fazla 100 kontör transfer edilebilir
# Kontör transferi işlem ücretinin bedeli 2 kontördür
# Kontör transferi yapılabilmesi için GSM hattında en az 22 kontör olmalıdır. (Transfer sonrsasında 20 kontör kalır.)
Çoook teşekkürler Emre

Nasıl işime yaradı bilemezsin
vodafone nin tüm sistemleri çökmüş. indirimli numara tanımlamak için çok uğraştım ama selden dolayı baya yara almışlar.