arkadaşlar soğuk buhar makinesi almak istiyorum cok kararsız kaldım sizce hangi marka almalıyım kullananlar var mı?
bende simbonun eski büyük olanlarından var. artık kullanmıyorum istersen vereyim. ama satın almak istersen küçük kibar güzel şeyler var koçtaşta.
bende simbonun eski büyük olanlarından var. artık kullanmıyorum istersen vereyim. ama satın almak istersen küçük kibar güzel şeyler var koçtaşta.
öncelikle cook tesekkur ederım , mersın gıbı bır yerde kullanmamak bence ımkansız gıbı

koctaşa bakayım o zaman tesekkur ederım
Migros'ta bütün Sinbo ürünleri %25 indirimli.
Uyarsa değerlendirebilirsiniz
bebekken kullanmıstık sonra daha kullanmadık, en az ses çıkartanından almanızda fayda var
Wee var bende. Gayet güzel. Hiç ses de çıkarmıyor. Pahalı almanıza gerek yok bence.
ilk çıktığında almıştık alman bi marka 10 seneden fazladır kullanıyoruz hiç sorun yok
arnica kullanıyorum memnunum
hem tefal hem chicco aldım ikisinide uzun süre kullandım(biri oğluşların odada birisi bizim odada)ama basit birşey alsanda işini görür
tefalin avantajı yerleri ıslatmaması(chicco da ıslanıyordu) ve filtresinin olması(ilk sene sonunda filtre sapsarı olmuştu)