0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben okuldayken kızım bir parfüm bir rimel kazanmışhelal olsun valla. ufacık çocuklar bile kazanıyo biz denk getiremiyoz. yarın ben de kıza yaptıracam Benim kızım Üniversiteye gidiyor ama
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben okuldayken kızım bir parfüm bir rimel kazanmışhelal olsun valla. ufacık çocuklar bile kazanıyo biz denk getiremiyoz. yarın ben de kıza yaptıracam
ben okuldayken kızım bir parfüm bir rimel kazanmış
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben okuldayken kızım bir parfüm bir rimel kazanmışhelal olsun valla. ufacık çocuklar bile kazanıyo biz denk getiremiyoz. yarın ben de kıza yaptıracam Benim kızım Üniversiteye gidiyor amaben sizi baya bi 20-30 yaşlarında sanıyordum valla:) maşallah..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben okuldayken kızım bir parfüm bir rimel kazanmışhelal olsun valla. ufacık çocuklar bile kazanıyo biz denk getiremiyoz. yarın ben de kıza yaptıracam Benim kızım Üniversiteye gidiyor amaben sizi baya bi 20-30 yaşlarında sanıyordum valla:) maşallah..Canım beni görsen yine öyle düşünürsün.Aynı resimdeki gibiyim.Kızlarımın arkadaşı gibi duruyorum valla.Bu konuda mütevazi olamıyacağım.Ama gerçek yaşım43