Gönderen Konu: Blendax la Hayatı Yeniden Yakala !  (Okunma sayısı 13611 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hippie

• Usta Kampanyacı
Ynt: Blendax la Hayatı Yeniden Yakala !
« Yanıtla #20 : 02 Ekim 2012, 17:04:21 »
gördüm bikaç tane etiketleri  yırtılmış  sıtkım sıyrıldı para verip almak içimden gelmedi

sahtekarlığa prim veriyor firmalar  >:(

Çevrimdışı supaplex07

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #21 : 02 Ekim 2012, 18:08:07 »
Aynı durum vardı benim gittiğim markette de ben de aynen sizin gibi yaptım  :D

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bende bugun buldum aldım.bi kaç tanesinin şifre kitapçıkları açıktı.bende en arkalardan etiketi sağlam açılmamıştan aldım bitane  ;D ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı murakami

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #22 : 03 Ekim 2012, 11:58:45 »
bu kampanyaları ve kurallarını tam olarak bilmeyenler, blendax gibi şifrelerin kolayca çalınabilecegi çekilişlerde, genelde ürün ambalajını almadan şifreli alanı çalıyorlar. oysa teslimatta hem ambalaj hem fiş/fatura istenir. Bu durumda tüm kurallara uyarak kampanyalra katılan bizler çok büyük haksızlığa uğruyoruz. Şöyle ki; ev gibi büyük ödüllerde bir asil iki yedek belirlendiğini düşünelim. Asilin fiş fatura veya ambalaj ibraz edemediğini, yedeklerin de sadece şifre kısmını sunabildiğini düşünelim. Yani üç kişi de büyük hediyeyi teslim alamıyor. Diğer katılan binlerce kişinin de hakkı da yenmiş oluyor. Bu durumda firmaların ikinci bir asil-yedek çeklişi düzenlediğini düşünmüyorum. Bu durumda kampanyayı cazip hale getiren büyük hediyenin akıbeti ne oluyor acaba? Kampanyayı düzenleyen firmalar ve aracı pazarlama şirketleri hala akıllanamadı... migros da hala şeffaf çekiliş düzenlemeyi beceremedi, çok yazık.

Çevrimdışı leyla2518

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 03 Ekim 2012, 12:02:27 »
ne zamana kadar devam ediyor kampanya bi de alanlar kaça aldı
ekleyebilirsiniz
kampanya sonuçlarında ola ki adıma rastlarsanız haberverebilirmisiniz

Çevrimdışı 3333iga

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 03 Ekim 2012, 12:43:10 »
dostum çekiliş düzenleyen firmalar sadece ürünün şifre olan kısmını yani şifreli etiketi ibraz etmeyi yeterli görüyor..blendax kutusunu da göndermek gerekmiyor..bunun içindir ki hırsızlara gün doğuyor..adam bir kaç ürünü parayla alıp diğerlerini çalmayı tercih ediyor..

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #25 : 03 Ekim 2012, 12:47:04 »
bu kampanyaları ve kurallarını tam olarak bilmeyenler, blendax gibi şifrelerin kolayca çalınabilecegi çekilişlerde, genelde ürün ambalajını almadan şifreli alanı çalıyorlar. oysa teslimatta hem ambalaj hem fiş/fatura istenir. Bu durumda tüm kurallara uyarak kampanyalra katılan bizler çok büyük haksızlığa uğruyoruz. Şöyle ki; ev gibi büyük ödüllerde bir asil iki yedek belirlendiğini düşünelim. Asilin fiş fatura veya ambalaj ibraz edemediğini, yedeklerin de sadece şifre kısmını sunabildiğini düşünelim. Yani üç kişi de büyük hediyeyi teslim alamıyor. Diğer katılan binlerce kişinin de hakkı da yenmiş oluyor. Bu durumda firmaların ikinci bir asil-yedek çeklişi düzenlediğini düşünmüyorum. Bu durumda kampanyayı cazip hale getiren büyük hediyenin akıbeti ne oluyor acaba? Kampanyayı düzenleyen firmalar ve aracı pazarlama şirketleri hala akıllanamadı... migros da hala şeffaf çekiliş düzenlemeyi beceremedi, çok yazık.

fişte kod numarası olmadığından bir tane ürün almış olsa hangi şifreye çıkarsa çıksın o fişi ibraz eder
talihlisi bulunamayan  hediyeler mpi de kalıyor sanırım

Çevrimdışı elesta

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #26 : 03 Ekim 2012, 16:35:06 »
şampuan kutusu üzerinde kampanyayı gösteren bir işaret -fotoğraf, yazı, etiket gibi- var mı?

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
« Yanıtla #27 : 03 Ekim 2012, 17:08:44 »

fişte kod numarası olmadığından bir tane ürün almış olsa hangi şifreye çıkarsa çıksın o fişi ibraz eder
talihlisi bulunamayan  hediyeler mpi de kalıyor sanırım

ben bunu sormuştum kalan ürünler bağış yapılıyormuş.ama firma ek çekilişte talep edebilirmiş ama genelde hep bağış oluyormuş.

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
« Yanıtla #28 : 03 Ekim 2012, 17:10:54 »
birde hep kutuda varmı bilmem ama benim aldığım kutunun ön yüzünde altta numaralar var.acaba şifreyle bağlantılı olabilirmi.sonuçta büyük ödüllerde var firma bunu düşünmüş olmalı ??? ??? ???

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #29 : 03 Ekim 2012, 19:50:30 »
birde hep kutuda varmı bilmem ama benim aldığım kutunun ön yüzünde altta numaralar var.acaba şifreyle bağlantılı olabilirmi.sonuçta büyük ödüllerde var firma bunu düşünmüş olmalı ??? ??? ???
Düşünmez o kadar maalesef..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...