Gönderen Konu: ülker ducros  (Okunma sayısı 42402 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ebruli09

• Usta Kampanyacı
Ynt: ülker ducros
« Yanıtla #70 : 03 Ocak 2013, 16:14:22 »
arkadaşlar hediyeli soru bölümünü ben de açmıyor. sizde açılıyor mu?

Çevrimdışı numberone2000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 03 Ocak 2013, 16:17:18 »
Bendede çalışmıyor maalesef.
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.

Çevrimdışı sacit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 03 Ocak 2013, 16:41:37 »
açılıyor
Külli Nefsin Zaikatül Mevt (Her Nefis Ölümü Tadacaktır.)

Çevrimdışı pembe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 04 Ocak 2013, 13:40:24 »
arkadaşlar bugün yarışmamı bitecek söyle yazıyor: yarışma bugün sona erecek ve kazananlar 3 iş günü içerisinde yayınlanacaktır.

Çevrimdışı gokyuzu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #74 : 04 Ocak 2013, 14:23:17 »
Arkadaşlar, ben geçen haftalardan birinde ilk defa kazanmıştım üstelik 3. denememde ama mng kargo o kadar berbat bi firma ki, geri göndermiş paketimi. Çarşambadan pazartesiye kadarki süreçte; önce telefonuma mesaj geldi mng'den adrese teslim edilecekmiş diye, perşembe günü bana yakın bir mng şubesine teslim edilmiş. Sonra telefonla aradılar; adamlar bu kadar merkezi bir yeri bilmiyorlarmış bu da ilginçti (kadıköy-kartal minibüs yolu üzeri). Adresi tam olarak tarif edip anladıklarından emin oldum. Perşembe günü aradım teslimatta dediler. Perşembe ve cuma günü tüm gün evde olmama rağmen gelen giden olmadı, cumartesi günü bari gidip şubeden kendim alayım diye düşündüm. Şubeye telefon ettim (mng süreyyapaşa) orada benimle gayet laçka bi üslüpla konuşan bir bey, sistemlerinin bozulduğunu söyledi bıkkınlık ve sinirle. Başka soru sormama kesinlikle müsaade etmeden aynı şeyleri tekrarlayıp bir an önce telefonu kapatmayı bekliyordu. Kesinlikle hiçbirşey yapamayacaklarını söyledi ama pazartesi günü işimin hallolacağına dair söz alıp kapattım telefonu. Ama sanki sistemlerini ben bozmuşum gibi bir tavırla konuşması benim moralimi bozdu. Neyse, pazartesi günü aradığımda ise, kargomun teslim alınmadığı için şirkete geri gönderildiğini söyledi. Gerçekten sinir bozucu.... Tamamen onların hataları yüzünden hediyem geri gitti... Telefondaki bey ise, bi daha isteyin yollasınlar dedi şaka gibi.
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2013, 03:12:03 Gönderen: gokyuzu »

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #75 : 04 Ocak 2013, 20:00:55 »
hemen mng müşteri hizmetlerini arayın
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı gokyuzu

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #76 : 05 Ocak 2013, 03:21:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hemen mng müşteri hizmetlerini arayın
Bu olay geçen hafta oldu, hemen maille şikayette bulundum mng ye ama geri dönüş olmadı 1 haftadır... Ülker ducros facebook sayfasından yetkili kişiye de mesaj attım olayı anlattım, adresimi bir kez daha iletmemi istediler. Adresi yazdım sonra hediyemi bir kez daha yollayacaklarını söyleyen bir mesaj aldım ama o da hayal kırıklığına uğrattı... İlk defa çekilişle bişey kazanmıştım o da gelmedi bu saçmalıklar yüzünden, artık uğraşmam. işini doğru düzgün yapan kimse kalmamış gerçekten. Kargoyu sormak için mng yi kaç kez de aradım dakikalarıma yazık oldu.

Çevrimdışı pembe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #77 : 05 Ocak 2013, 11:12:39 »
aslında tüm kargo şirketlerinin telefonla araması lazım telefonla arayıp ülker ducrostan kargonuz var gün içinde evinize kargonuz gönderilecek diye haber vermeleri lazım eve gelip bulamadıkları zamandada telefonla araması lazım.neden hemen kargoyu geri gönderiyolar dimi.

Çevrimdışı sahra2006

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 05 Ocak 2013, 14:58:15 »
mng kargo sanırım her yerde bu gevşekliği yapıyor,bana da geçen yıl bir kargo gelmiş evde bulamamışlar,araya pazar girincede kargoyu iade etmişler ,derdimi anlattım ama kargomu göndermediler,ne kazandığımı bile öğrenemedim.böyle kargo şirketlerini şikayet etmek gerekir ...
işim çok benim her gün kalkıp seni yeniden seviyorum..

Çevrimdışı pembe

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #79 : 05 Ocak 2013, 20:48:31 »
Bencede