Gönderen Konu: Şimdi ne yapmalıyım ?  (Okunma sayısı 1593 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı universitemania

• Yeni Kampanyacı
  • *
Şimdi ne yapmalıyım ?
« : 23 Eylül 2012, 18:17:47 »
Arkadaşlar merhaba ,
bir sorunum var burada tartışmak istedim ,sizde fikirlerinizi söylerseniz çok memnun olurum . Şimdi durum şu : Üniversitede danışman hoca üstten ne kadar muafsan o kadar ders veririm sana diyor . Fakat üniversitenin sınav yönetmeliğinde de "2.50 yi geçen öğrenci danışmanın olumlu görüşünü alarak toplam 30 krediye kadar ders alabilir" şeklinde bir madde var. Ben bu hakkım olanı nasıl alacağım . Hır gür olsunda istemiyorum bir kere izah etmeye çalıştım adama olmaz olmaz diye geçiştirdi.Diyorum birde yönetmeliğin çıktısını mı alsam gitsem ? Adam durduk yerde zamanımı çalacak erken bitirmesi varken :@ (Bu arada ortalamam 2.74)
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2012, 18:23:48 Gönderen: universitemania »

Çevrimdışı sacit

• Usta Kampanyacı
Ynt: Şimdi ne yapmalıyım ?
« Yanıtla #1 : 23 Eylül 2012, 18:27:27 »
üniversitende havuz sistemi var ise  üstten ders alırsın .havuz sistemi yok ise ortalaman kaç olursa olsun üstten ders alamazsın.
Külli Nefsin Zaikatül Mevt (Her Nefis Ölümü Tadacaktır.)

Çevrimdışı talihkuşu

• Usta Kampanyacı
  • 1 kuruşa değer...
« Yanıtla #2 : 23 Eylül 2012, 18:32:05 »
bizim zamanımızda dersler dönemlikti ve 60 not sistemi vardı konu hakkında bilgim yok malesef:(

Çevrimdışı kapito

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 25 Eylül 2012, 10:49:56 »
bizim ünide sadece sınıf birincisi üstten ders alabilirdi,hiç üstten ders alamadım  :D
''Ve bir gün, herkes hak ettiğini bulur.''

Çevrimdışı kamile25

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 25 Eylül 2012, 10:52:09 »
tabıkı ustten ders alabılırsın 2.50 gectıgın surece 30 kredıye alma hakkın var ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

destek olana destek olurum

Çevrimdışı universitemania

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 28 Eylül 2012, 17:34:39 »
Danışman onayının son günü olan bugün halledebildim sonunda,  neredeyse hergün okuldaydım.Araya prof soktukta öyle ikna edebildik herifi ,ben anlamıyorum hakkını almak için bile tanıdık lazım bu memlekette ya  :-X