Gönderen Konu: erikli  (Okunma sayısı 1567 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı evva86

• Usta Kampanyacı
  • http://www.napolyon.com/Uye/Kayit-Formu.aspx?lid=1
Ynt: erikli
« Yanıtla #10 : 27 Eylül 2012, 13:23:56 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Siz baya zekiymişsiniz :)

öyleyimdir biraz ;) ;) ;) ;)

Çevrimdışı Helen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 27 Eylül 2012, 13:38:04 »
1. Erikli Twitter’da düzenleyeceği yarışma sonunda kazanan 10 talihli için 10 adet mutfak önlüğü, şapkası ve eldiveninden oluşan Aşçı Seti hediye edecektir.

2. Hediye edilecek 10 adet Aşçı Seti için Erikli’nin Twitter'daki resmi hesabı olan @ErikliLezzeti üzerinden 27.09.2012 günü belirli aralıklarda altı adet kelime verilecektir.

3. Erikli tarafından paylaşılan her bir kelime Twitter’da 15 dakika kaldıktan sonra silinecektir.

4. Altı adet kelimenin Twitter’da paylaşılmasından sonra, doğru cümleyi tamamlayan ilk 10 kişi Erikli’den Aşçı Seti kazanacaktır.

5. Bir cevabın ödül kazanabilmesi için;

a) Tam ve doğru oması, @ErikliLezzeti mention’ı bulunması,

b) Twitter kullanıcısının verdiği ilk cevap olarak görünmesi,

c) Erikli hesabından verilen 6 kelimenin ilanından sonra yayınlanmış olması,

d) Kazanan ilan edilene kadar silinmemiş olması gerekmektedir.

6. Her kullanıcının ilk tweet'i geçerli olacak, daha önce soruyu cevaplamış olan alternatif cevapları geçersiz sayılacaktır.

7. Kazananlarla iletişim kurulması için Twitter'ın doğrudan mesaj sistemi kullanılacaktır. Bu nedenle, kazanan olarak ilan edilen kullanıcıların, @ErikliLezzeti hesabını takip etmeleri gerekmektedir.

8. Ödül sahipleriyle 1 hafta içinde iletişim kurulamaması durumunda sorumluluk kabul edilmeyecektir.

9. Yarışmaya Erikli ve Proximity İstanbul çalışanları katılamaz, katılsalar bile hediye kazanma hakkı elde edemezler.

Çevrimdışı Zemote

• Deneyimli Kampanyacı
    • Baskı Bardak
« Yanıtla #12 : 27 Eylül 2012, 15:23:59 »
nasıl twet atıyoruz yeni üye oldum :( yanıtla mı diyoruz? retweet mi? yardımcı olur musunuz

Burada detaylı açıklamıştım okuyabilirsin..
İnstagram E Ticaret baskibardak.tr

Çevrimdışı dontcry8

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 27 Eylül 2012, 16:05:48 »
Siz baya zekiymişsiniz :)

öyleyimdir biraz ;) ;) ;) ;)

Ben ironi yapmıştım ama.

Çevrimdışı dontcry8

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 27 Eylül 2012, 16:23:03 »
O kadar tweet attınız, bir şeyi de doğru yapın ya kampanyacılar.

Adam link vermiş, kuralları var demiş. Tüm kelimeler verildikten sonra yazılacak demiş.. Siz kendinizi bu cümleyi ilk bulan kisi olarak zeki mi sanıyorsunuz? ya da tweet atarak?

Bir şeyi de doğru düzgün yapın. Büyük ihtimal sonuclarda sorun olacak. Hayırlı olsun hepinize.

Not : Bana kalsa tüm forum userlerina verirdim ve dağıtırdım. 10 tane değil 100 tane yapardım ve herkese yollardım.

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 27 Eylül 2012, 16:28:15 »
Tebrikler! @handecifti @g_ksny @a_alcar @sunduzcoskun @attribb @dehsetimben @YZCYC @cukkdiyeoturdu @fthgns @etipufx kazandı!
Gayret değil, Niyet önemli.

Çevrimdışı Helen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 27 Eylül 2012, 16:32:35 »
tebrikler

Çevrimdışı evva86

• Usta Kampanyacı
  • http://www.napolyon.com/Uye/Kayit-Formu.aspx?lid=1
« Yanıtla #17 : 27 Eylül 2012, 17:02:19 »
O kadar tweet attınız, bir şeyi de doğru yapın ya kampanyacılar.

Adam link vermiş, kuralları var demiş. Tüm kelimeler verildikten sonra yazılacak demiş.. Siz kendinizi bu cümleyi ilk bulan kisi olarak zeki mi sanıyorsunuz? ya da tweet atarak?

Bir şeyi de doğru düzgün yapın. Büyük ihtimal sonuclarda sorun olacak. Hayırlı olsun hepinize.

Not : Bana kalsa tüm forum userlerina verirdim ve dağıtırdım. 10 tane değil 100 tane yapardım ve herkese yollardım.
  ben bence diye fikrimi beyan ettim buradaki arkadaşlarda faydalansın diye bırakın sonuçların karmaşıklığını erikli ayarlasın allahtan firma siz değilsiniz yoksa işin içinden çıkamazdınız hahaha