Gönderen Konu: bir öğretmen daha can verdi.....  (Okunma sayısı 2072 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
bir öğretmen daha can verdi.....
« : 27 Eylül 2012, 08:17:16 »
ben haberi az önce duydum daha.sınıf annemiz aradı saat 10 da alıcaz çocukları die.sebebi ise yakın çevremizdeki bir okulda bıçaklanan öğretmenin cenazesine gidecekmiş öğretmenlerimiz.sırf sınıfa geç kalan öğrencisine müdürden geç kağıdı al dedi die.bu kadar ucuzmu hayatlar.daha 15 yaşında bir canavar.çok üzüldüm kalan eşine,2 yavrusuna ve hamileymiş karnındaki 4 aylık meleğine.oğlum duyduysa bu olayı nasıl cümlelerle anlatırım bilemiyorum.rabbim çocuklarımızı iyi insan olmayı nasip etsin.elimizden geleni yapıyoruz elbet kimse evladının kötü olmasını istemez tabiki.çok üzüldüm çookk hemde çok kızgınım o canavara.hem kendini hem ailesini hemde bir aileyi yaktı......... >:( >:( :( :( :( :(
« Son Düzenleme: 28 Eylül 2012, 19:07:29 Gönderen: drosera »

Çevrimdışı esran

• Usta Kampanyacı
Ynt: bir öğretmen daha can verdi((hemde 4 aylık hamile:((((
« Yanıtla #1 : 27 Eylül 2012, 08:41:35 »
çok üzücü bir olay...  :(
http:// birfarkyaratmak.blogspot.com

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 27 Eylül 2012, 08:48:26 »
İnsanlari bu kadar kiskirtirlarsa bazi meslek gruplarina karsiolacagi budur.

AllahRahmet eylesin..

Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 27 Eylül 2012, 09:03:14 »
Bir öğretmen olarak çok üzüldüm.Allah lisede çalışan öğretmenlere sabır versin.Geçen gün lisede çalışan bir arkadaşım sigara içmek için bahçeye çıkmış.(MESLEK)Öğrencileri sigara içerken görmüş.öyle demişler.''hOCA UZA''Bunu bir öğrenci öğretmenine nasıl der anlamıyorum.Mesleğimiz artık yerlerde.Bunu böyle yapanlar utansın.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 27 Eylül 2012, 12:00:56 »
Bir ogrenci sigara paketi ile yakalnirsa ceza almaz.Elinde tutarsa almaz.Ceza alabilmesi icin sadce birine icirmeye yonelik girisimi olmasi lazim.Bu durumda bir ogretmenin okul icinde sigarasi olan bir bebenin sogarasinia el koymaya hakki yoktur. bu sekilde olursa siz dusunun..

Sınıf ögretmenimiz oldu hepimizin.Ogretmenimiz bizi oper koklar burnumuzu siler yakamizi duzeltirdi.Simdi milleti oyle gazliyorlarki nelerele itham ediliyor ogretmenler.

Yanagini sikan bir sinif ogetmenine taciz suclamasi getirilebiliyor.Yada sacini oksadi diye.En ufak bir sorunda seni isten attirocam orursun diye yolacikiyor birileri.Yada yardim paralari.Gelir denirki 30 kisilik siniftan sadece 3 kisiye vercen.27 kisi sana karsi dusmandir hemen.Ogretmenin previ bu olmasada bide onunla ugrasir..

Vs vs vs uzatgider.Millete örnek teskil eden insanlari cehaletle savasiyorlar diye dusman bellerse birileri bunlarin olmasi cok dogal.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2012, 12:40:58 »
sabah okulda bir güvenlikk bir güvenlik sormayın.daha düne kadar okula giren çıkan belli değildi.güvenliğimiz yoktu zaten halada yok.ama müdür bey bahçede geziyor kravatlı hemde normalde pek takmaz.çocuklarımızı bekledik bahçeye alınmadık.sonra kontrollü şekkilde kapılar açıldı girdik.öğretmenler hergün çocukları yalnız salıyolardı bugun sınıflardan verdiler.çocuğumu aldım gelip soruyor çocuk seninmi die yanımda annesi gelmeyen bi çocuk vardı onu soruyor okuldan çıkarmayın dior.okul açıldığından beri biz bunları istediğimizde para para para dioyolardı yada gelin siz nöbet tutun kapıda diolardı.demekki para olmadanda güvenlik oluyormuş ??? ??? ???

dün öğencii 1. sınıftan bir çocuk,okulun arkasındaki yere girmiş.kapısı açıkk olmaması bir yer.çocuk girmiş.ordada arkadaşlarıyla oynarken düşmüş ve bileklerini kollarına camlar kesmiş batmış.arkkadaşım müdürle konuşurken müdürü aramışlar o teleşla çıkınca arkadaşımda peşinden gitmiş olayı bizzat görmüş.ama olay okula nasıl yansıtıldı müdür tarafından 1. sınıfta olan çocuk sınıfındaki cama yumruk atmış ve kolu camda kalmış kesilmiş kendisi çıkarmış :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
olay örtbas edildi ve susturuldu.ben sabah öğretmenimize anlattım neden böle yapılıyo die örtbas ediliyo ama cevap yok.sabah ise pislikk içinde olan camlkırıklarının dolu olduğu arka taraf tertemizdi.halbuki biz kaçgündür sölüyoduk müdüre gelde kkkendiniz temizleyin dedi.
bu anlattıklarımıda öğretmenler yapıyo,insanı çileden çıkarıyo.ama asla ve asla kimse böle ölümü haketmiyor.inanın çok üzüdüm......

Çevrimdışı uzaksehirler

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 27 Eylül 2012, 13:16:08 »
çok üzücü... her türden öğretmenle bolca karsılaştım. taptıgı anne babasından cok sevdiği saydığı ögretmenleri var.  ama kız erkek ayırt etmeden sebepli sebepsiz siddet uygulayan ögretmenlerde var. örnek cocuk esirgemede büyümüş kendi de cok şiddet gördüğünü anlatan bir öğretmeni tenefüste arkasından haberi yokken sırtına vurmuş benim oglanın o da dönüp bir daha vurursan bende sana vururum ögretmenim demiş. disipline verdi 2 gün ceza aldı ama olay cuma günü olmuşken pazartesi ögretmen yoktu apar topar başka okula yolladılar. bu konuyla ilgili bana şikayet etmediler lakin sonrası 2 yıl burnumuzdan geldi.
 evet çocuklar şımarık ve ergenliğin en deli caglarında ama birazda çocukları asileştiren böyle cahil öğretmenler var.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 27 Eylül 2012, 13:33:13 »
Allah rahmet eylesin.Allah ailesine sabır versin..çok zor..ama insanlar artık iyice vahşileşti canileşti, tahammül sınırları kalmadı..adam öldürmeyi,can almayı vs..televizyon dizilerindeki gibi bir şey zannediyorlar.oysa ne hayatlar kararıyor.öğretmenler,doktorlar,avukatlar,savcılar...bir çok meslek grubundan kişiler işlerini yaparken ya öğrencisi,ya hasta yakını,ya icragelen borçlusu vs.. tarafından öldürülüyor.insanlar gerçekten de çok canileşti.
izgim

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 27 Eylül 2012, 23:52:03 »
sabah okulda bir güvenlikk bir güvenlik sormayın.daha düne kadar okula giren çıkan belli değildi.güvenliğimiz yoktu zaten halada yok.ama müdür bey bahçede geziyor kravatlı hemde normalde pek takmaz.çocuklarımızı bekledik bahçeye alınmadık.sonra kontrollü şekkilde kapılar açıldı girdik.öğretmenler hergün çocukları yalnız salıyolardı bugun sınıflardan verdiler.çocuğumu aldım gelip soruyor çocuk seninmi die yanımda annesi gelmeyen bi çocuk vardı onu soruyor okuldan çıkarmayın dior.okul açıldığından beri biz bunları istediğimizde para para para dioyolardı yada gelin siz nöbet tutun kapıda diolardı.demekki para olmadanda güvenlik oluyormuş ??? ??? ???

dün öğencii 1. sınıftan bir çocuk,okulun arkasındaki yere girmiş.kapısı açıkk olmaması bir yer.çocuk girmiş.ordada arkadaşlarıyla oynarken düşmüş ve bileklerini kollarına camlar kesmiş batmış.arkkadaşım müdürle konuşurken müdürü aramışlar o teleşla çıkınca arkadaşımda peşinden gitmiş olayı bizzat görmüş.ama olay okula nasıl yansıtıldı müdür tarafından 1. sınıfta olan çocuk sınıfındaki cama yumruk atmış ve kolu camda kalmış kesilmiş kendisi çıkarmış :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
olay örtbas edildi ve susturuldu.ben sabah öğretmenimize anlattım neden böle yapılıyo die örtbas ediliyo ama cevap yok.sabah ise pislikk içinde olan camlkırıklarının dolu olduğu arka taraf tertemizdi.halbuki biz kaçgündür sölüyoduk müdüre gelde kkkendiniz temizleyin dedi.
bu anlattıklarımıda öğretmenler yapıyo,insanı çileden çıkarıyo.ama asla ve asla kimse böle ölümü haketmiyor.inanın çok üzüdüm......

yuh artık.şikayet edin dicem ama ispat isterler..hangi şehirdesiniz hangi okul orası.yavrunuzu alıp başka kula verme şansınız yokkmu acaba:(
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 28 Eylül 2012, 19:10:51 »

yuh artık.şikayet edin dicem ama ispat isterler..hangi şehirdesiniz hangi okul orası.yavrunuzu alıp başka kula verme şansınız yokkmu acaba:(

izmir karabağlar ahmet ragıp üzümcü okulu.etrafımda en yakın okul b u.14 ayllık bebeğimde var başka yere götürüp getirmek çok zor hele kışın.servis tutsak onlarda insafsız ki bişe olduğunda aniden benim okula gitmem çok zor bebek var.olmadı zaten meb e mail atıcam.hemen ilgileniyorlarmış arıyolarmış.ispat istiyorlasada küçük bi araştırma yeter bence....