Bende kazandım arkadaşlar fakat başvuru yapması gerekli gibi birşey yazıyor ne yapmamız gerekiyor acaba ? Daha acemiyim bu işlerde yardımcı olurmusunuz rica etsem?
halley kazananlar sayfasında liste sonunda adres bilgisi eksik olan isimler yer alıyor. İsminiz varsa adrese bilgilerinizi göndermeniz isteniyor.
Kayıt bilgileri güncel olmayan ya da yetersiz olanların, güncel açık adres ve telefon bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine e-mail ile göndererek 11.01.2013 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.
Bana hala gelmedi. Bilgilerde tamam. Nereye sormaliyim
benim kargom gelmiş ama mng getirmedi evdeyim oğlumdan dolayı çakıamıyorum dışarı aradım yüzsüz yüzsüz burda kargonuz gelin alın getirdik yoktunuz dedi kapıda kağıt falan da yok şikayet edicem halleyi gelmeyen vrsa arasın nmg kargoyu bence
gönderici adı ve teli var mı ?
kimler halleyli pasta yapacak bakalım

bir dilümcük benim içinde yiyin
benim halleyimde gelmedi gene bi halley olmaz inşallah zorla kazanırım zaten sonrada iade ettik derler....
krem şantiler hazır halleyi bekliyo pasta için
BENİM KOLİMDE 31.12.2012 GÜNÜ GELDİ. BİRİ TARAFINDAN AÇILMIŞ. İÇİNDEN HALLEYLERİN YARISI ALINMIŞ. BİR ÇOĞUDA EZİK ÇIKTI:( KİM YAPTIYSA ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN...
halleyler geldi şimdi.istanbul beylikdüzü