ben kayıt olalı 2 gün oldu ama daha aramadılar inşallah ararlar yakında:) birde misal bu barkodları okutucaz ya fiş falan toplayıp göndermicez dimi onunla uğraşamam valla:)
Fiş toplamıyorsun barkota okuttuktan sonra bilgisayara aktarıp fiyatlarını giriyorsun sadece.
ben kayıt olalı 2 gün oldu ama daha aramadılar inşallah ararlar yakında:) birde misal bu barkodları okutucaz ya fiş falan toplayıp göndermicez dimi onunla uğraşamam valla:)
Fiş toplamıyorsun barkota okuttuktan sonra bilgisayara aktarıp fiyatlarını giriyorsun sadece.
ayrıca bazı marketlerde fişlerde barkot da çıktığı için sadece fişi eline alıp bilgisayar basına oturman yeterli oluyor... real gibi... ama maalesef migros fişlerinde çıkmıyor

ben artık okuyucudan değil, sadece manuel giriş yapıyorum.... elim alıltı.. zor gelmiyor..
ay benide bir arasalar bekliyorum ya artık zor ararlar sanırım formu tekrarmı doldurup göndersem acaba:)
maillerime baktım beni başvurduktan 3 gün sonra aramışlar:) ararlar merak etmeyin
edirne taraflarında daha üye alımlarına başlamamışlar başlar başlamaz benimle iletişime gececeklermiş
ne kadar sürermiş bilgi verdiler mi?
ne kadar sürermiş bilgi verdiler mi?
yok canım ya ama yazdım burada üye olmak isteyen bayagı bir kişi var diye cevap olarak umarım kısa sürer dedim
bugun beni aradılar.baya bi konuştum telefondaki bayanla.cumartesi günü gelicekler barkod okuyucuyu getirecekler...
bugun kurulumu yaptı gelen bayan.bana çok zor yada yorucu gelmedi.sonuçta evdeyim 2 çocuğum var ama yinede bişelerle uğraşmak hoşuma gidiyor.bide ucunda ödül var

:Den azından bi amacın oouyo.zaten sürekli alışveriş yapılıyo.barkodları cihaza okutup vakit oluncada kayıt etmekte oluyo.tek tek okutup kayıt etmicez.umarım herşey yolunda gider.güvensizlik vermedi bana.sayfa sayfada imza atmadım.sadece cihazı aldığıma kurulumun yapıldığına dair bir kağıt imzaladım.onuda okudum yarım sayfa bişe.kaybedecek hiç bişeyimiz yok yani.ben izmirdeyim.isteyen olursa bende üye yaablrim..