Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinHaberiokudum ve resmen yuh dedim.Diziyi izleyen herkeste aynisni diycektir.
Dizi farkli dunyada fantastik bir hikayeden ibaret.Ceza kapsaminda ise Türklüge haktet dinimize hakaret gibi seyler gordum.Yok artik diyesim geldi.
ne diziymiş yaw. izlemedim ama böyle şeyler mi varmış. nerelerden neler çıkarır durumlara geldik yaw.
ben izliyorum ama türklerle ilgili hiçbirşey görmedim
bahane bol... ne diyeyeyim artık...adaletsizlik diz boyu olmuş ülkemdee ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinThe Pacific de Yunan bir kadın Türkler İzmir'i yakıp topraklarımızdan çıkarttı falan demişti.
Dizilerde oluyor böyle şeyler, ama sırf dizi izletti bahanesiyle insanlara çamur atmak, karalamak, onurlarını zedelemek doğru değil.
Bu hayatın her alanında geçerlidir.
Haksızlığa sessiz kalırsan yarın aynı haksızlığa sen maruz kalırsın, o zaman yanında seni savunacak kimse kalmaz.
Kendi ideolojilerini sağlamlaştırmak adına insanların şerefleriyle oynayanların sonu tıpkı kendilerinin uyguladığı gibi olacaktır.
Unutmayın. Yaktığınız can kadar canınız yanacak, üzdüğünüz kadar üzülecek ve ne yaparsanız aynısını yaşamadan ölmeyeceksiniz..
Canı yanan sabretsin; can yakan da yanacağı günü beklesin.
rtük sigaraları gizleteceğine önce bu dizileri yaından kaldırsaydı o halde
izleten kanallar niye suçlanmadı vs vs vs
tamamen düzmece bahanelerle yapılan zalimlik bu başka birşey değil
doğru karar elhamdülillah (:
şimdi bu mynet açık açık bu dizi pagan sembolleri kaynayan satanizme açık destek veren subliminal mesaj içerikli bir dizi dese kesin başı yanar bu sebepten “Cinsel istismar ve Türklüğe hakaret” gibi inandırıcı bir başlıkla yayınlamış,,,,,, Çok biliyorsanız bu dizide hayat kadınını oynayan sibel kekilliyi .........................
bu diziyi asker eğitiminde cidden kullanabilirler çünkü askerlik ile ilgili konuşmalar fazlaca bu işin altında çok farklı durumlar vardır muhtemelen bilinçli bir eğitimci bu kavramları öğrencilerine anlatmaya çalışırken göze batıp şikayet edilmiştir...
valla izlemeye ne elim nede yüreğim varmıyor korktum ayol
ne yayınlanıyor anlatırmısınız