Gönderen Konu: INCI 10 KİŞİYE AYAKKABI  (Okunma sayısı 1578 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BayanProfesor

• Usta Kampanyacı
  • Beynini ''hobi'' olarak kullanan insanlar var.
INCI 10 KİŞİYE AYAKKABI
« : 15 Eylül 2012, 13:56:38 »
Ayakkabı kazanmanın en güzel yolu olan İnci IN yarışmamız başladı!

Yeni sezon İnci ayakkabılarından istediğinizi deneyin, #inciFNO etiketiyle Instagram'da paylaşın. Facebook İnci IN uygulamasında en çok oyu alan 10 kişiden biri olun İnci'den ayakkabı kazanma şansı yakalayın!

Uygulamaya giriş yapmak için tıklayın: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
« Son Düzenleme: 15 Eylül 2012, 13:58:32 Gönderen: Merve Yazıcı »
Güneşin batışını romantik sayanlar , doğuşunun aşk olduğunun farkında olmayanlardır....

Çevrimdışı BayanProfesor

• Usta Kampanyacı
  • Beynini ''hobi'' olarak kullanan insanlar var.
Ynt: INCI 10 KİŞİYE AYAKKABI
« Yanıtla #1 : 15 Eylül 2012, 13:57:23 »
İnci Deri kurumsal Facebook hayran sayfası (Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin) üzerinden gerçekleşecek olan İnci IN kampanyası, 13.09.2012 Perşembe günü saat 14:00 itibarıyla başlayacak ve 23.09.2012 Pazar günü saat 21:00’da sona erecektir.
Yarışmacıların #incifno etiketiyle Instagram’dan paylaşacağı fotoğraf/fotoğraflar, Facebook İnci Deri sayfasındaki İnci IN uygulamasını kullananlar tarafından oylanacaktır.
Oylama sonucu en çok oyu alıp ilk 15’e girenler, İnci tarafından belirlenecek jüri tarafından değerlendirilerek seçilen10 kişiye İnci tarafından belirlenen birer çift ayakkabı hediye edilecektir.
Yarışma süresince yarışmaya dahil olan fotoğraf/fotoğraflara oy veren her 50. kişi 500 TL ve altındaki alışverişlerinde kullanılmak üzere %10’luk indirim çeki kazanır. Bir yarışmacı birden fazla fotoğrafla yarışmaya katılabilir.
İnci IN uygulamasını kabul eden kişiler en fazla 15 fotoğrafı beğenebilirler ve 1 fotoğrafı sadece 1 kez beğenme hakkına sahiptirler.
Yarışmanın güncel ilk 15’i facebook.com/incideri adresinde yarışma boyunca yayımlanacaktır.
Ayakabı ödülü kazanan 10 yarışmacı ve oy vermek suretiyle hediye çeki kazanan yarışmacıların tam listesi facebook.com/incideri adresinde 24.09.2012 günü saat 17:00’da açıklanacaktır.
Yarışmacılar, kampanya süresince verdikleri tüm bilgilerin doğru olduğunu kabul ederler; bilgilerinin eksik veya yanlış olması durumunda ödül hakkını kaybederler.
İnci IN uygulamasını kullanan kişiler, kendilerinin ve arkadaşlarının kişisel bilgilerinin, coğrafi konumlarının ve beğenilerinin üçüncü kişiler tarafından paylaşılmasını kabul etmiş olurlar.
İnci Deri, Clockwork ve Gonzo Works’ün yayınlanan fotoğraflardaki kişi ya da kişilerle hiçbir ilgisi yoktur. Fotoğraflar ile ilgili olarak doğabilecek her türlü hukuki ve cezai sorumluluk fotoğrafı paylaşan kişiye aittir.
İnci Deri, İnci IN uygulamasına katılan kullanıcılara iletişim ve tanıtım amaçlı e-posta ve SMS gönderim yapma hakkını saklı tutar.
İnci IN uygulaması, herhangi bir din ya da politik görüşü üstün tutan, kamu düzenini bozan, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz eden, propaganda yapan yaklaşımlarda bulunan ve yasalara aykırı bir amaç için, başkalarının fikri ve telif haklarına tecavüz edecek şekilde kullanılamaz. Böyle bir kullanım halinde doğacak her türlü hukuki ve cezai sorumluluk ihlalde bulunana aittir.
İnci Deri, hileli yollara başvurduğu tespit edilen yarışmacıyı yarışmadan men etme hakkına sahiptir.
İnci Deri, vereceği hediyeyi hediye çeki ile değiştirme hakkını saklı tutar.
İnci Deri, önceden haber vermeksizin uygulama koşullarını değiştirme ve iptal etme hakkını saklı tutar.
Uygulamaya katılan herkes katılım yukarıda yazılı koşullarının tümünü okuyup kabul etmiş sayılır.
Güneşin batışını romantik sayanlar , doğuşunun aşk olduğunun farkında olmayanlardır....

Çevrimdışı turta

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 15 Eylül 2012, 14:35:41 »
Katıldım umarım kazanırım çok beğendim mor ayakkabıları  ::)

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
« Yanıtla #3 : 15 Eylül 2012, 22:52:18 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Katıldım umarım kazanırım çok beğendim mor ayakkabıları  ::)

ilkay mı, oy verdim :)
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 16 Eylül 2012, 23:41:17 »
bende katıldım umarım gerçekten düürüstler kazanır sahtekarlar girerse gene kazanamayız
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı turta

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 21 Eylül 2012, 16:37:24 »
Yarışma bu pazar bitiyor çok heyecanlıyım. Jüri de seçerse kazanırım :D

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 29 Eylül 2012, 01:13:49 »
İnci In yarışmamızda ayakkabı ve hediye çeki kazanan yarışmacılar belli oldu!

Kazananları görmek için hemen tıklayın ---> Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin