0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Suyu bulmak çok zor ben 3 migros dolaştım. 4.'de buldum. Gidecek arkadaşlar çok M'li migroslara yönelin tek M'li migroslarda bulunmuyor
migrosa gittim bulamadım tabiki suyu, ama airwickleri aldım, 1 tane %100 tanımlatmıştım kartıma 3 tanesinde %100 vardı hemen aldım tabi iyi oldu bu arada en güzel kokusu turunçgiller olan
ben sabah kkartımın birine güncelleme yapmıştım o kartla aldım.müşteri hizmetlerini aradım.kartı mutlakka bu kampanyaya mutlaka güncelleme yapmamız gerekiyormuş.sistemde teknik bir hata varmış ve sadece bugune özel olmayacakmış.istediğimiz zaman alabilecekmişiz.üstüne basa basada sordum başka bir gün alabilecekmiyiz die evet dedi.benden sölemesi
arkadaş ben malatya 5m migrosdan geliyorum, bütün kartlarıma tanımlanmıştı.kiokslarda görünmedi ama kasada düştü indirimler .ayrıca bir paketinde 2 suluk hediye idi. kızım çok sevindi hemen yolda birtaneyi içerek geldik.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmigrosa gittim bulamadım tabiki suyu, ama airwickleri aldım, 1 tane %100 tanımlatmıştım kartıma 3 tanesinde %100 vardı hemen aldım tabi iyi oldu bu arada en güzel kokusu turunçgiller olan 1 tane tanımlatıp 3 tane nasıl aldınız anlamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben sabah kkartımın birine güncelleme yapmıştım o kartla aldım.müşteri hizmetlerini aradım.kartı mutlakka bu kampanyaya mutlaka güncelleme yapmamız gerekiyormuş.sistemde teknik bir hata varmış ve sadece bugune özel olmayacakmış.istediğimiz zaman alabilecekmişiz.üstüne basa basada sordum başka bir gün alabilecekmiyiz die evet dedi.benden sölemesi bence yanlış söylemişler inanmadım