Gönderen Konu: moneyclup  (Okunma sayısı 11655 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
Ynt: moneyclup
« Yanıtla #50 : 20 Eylül 2012, 16:31:25 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Suyu bulmak çok zor ben 3 migros dolaştım. 4.'de buldum. Gidecek arkadaşlar çok M'li  migroslara yönelin  tek M'li migroslarda  bulunmuyor  ;)
birazdan antalya 5m de kalmıyacak ;D

Çevrimdışı trinity2912

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 20 Eylül 2012, 16:37:49 »
migrosa gittim bulamadım tabiki suyu, ama airwickleri aldım, 1 tane %100 tanımlatmıştım kartıma 3 tanesinde %100 vardı hemen aldım tabi iyi oldu :) bu arada en güzel kokusu turunçgiller olan ;)

1 tane tanımlatıp 3 tane nasıl aldınız anlamadım

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
  • şans ben sana güldüm sende bana gül:))))))
« Yanıtla #52 : 20 Eylül 2012, 16:44:22 »
ben tansaşa gittim ama kkoca tansaşta sadece 1 tane vardı onu aldım.kv babamın eşimin kartıylada alacaktım ama yokktu.hatta kampanyadan haberleri bile yok bekledim bile orda...5 kr ödedim :D :D :D

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 20 Eylül 2012, 16:54:32 »
ben sabah kkartımın birine güncelleme yapmıştım o kartla aldım.müşteri hizmetlerini aradım.kartı mutlakka bu kampanyaya mutlaka güncelleme yapmamız gerekiyormuş.sistemde teknik bir hata varmış ve sadece bugune özel olmayacakmış.istediğimiz zaman alabilecekmişiz.üstüne basa basada sordum başka bir gün alabilecekmiyiz die evet dedi.benden sölemesi ;D ;D

Çevrimdışı gunes

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 20 Eylül 2012, 17:03:00 »
ben sabah kkartımın birine güncelleme yapmıştım o kartla aldım.müşteri hizmetlerini aradım.kartı mutlakka bu kampanyaya mutlaka güncelleme yapmamız gerekiyormuş.sistemde teknik bir hata varmış ve sadece bugune özel olmayacakmış.istediğimiz zaman alabilecekmişiz.üstüne basa basada sordum başka bir gün alabilecekmiyiz die evet dedi.benden sölemesi ;D ;D

bence yanlış söylemişler :) inanmadım
Adwin referans kodu: sVwMvijpJG

Çevrimdışı kamile44

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 20 Eylül 2012, 17:08:10 »
arkadaş  ben malatya 5m migrosdan geliyorum,  bütün  kartlarıma  tanımlanmıştı.kiokslarda görünmedi  ama  kasada  düştü indirimler .ayrıca bir paketinde 2 suluk  hediye idi. kızım  çok  sevindi  hemen  yolda  birtaneyi içerek  geldik.

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #56 : 20 Eylül 2012, 17:11:09 »
arkadaş  ben malatya 5m migrosdan geliyorum,  bütün  kartlarıma  tanımlanmıştı.kiokslarda görünmedi  ama  kasada  düştü indirimler .ayrıca bir paketinde 2 suluk  hediye idi. kızım  çok  sevindi  hemen  yolda  birtaneyi içerek  geldik.

suluk dediği emzik başlıklı olanlar değilmi cnm yoksa ayrı bir sulukmu var.

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #57 : 20 Eylül 2012, 17:11:57 »
migrosa gittim bulamadım tabiki suyu, ama airwickleri aldım, 1 tane %100 tanımlatmıştım kartıma 3 tanesinde %100 vardı hemen aldım tabi iyi oldu :) bu arada en güzel kokusu turunçgiller olan ;)

1 tane tanımlatıp 3 tane nasıl aldınız anlamadım

hayır 1 kartım %100 diğerleri 75 idi ama baktım bugün 3 kartıma %100 almışım halbuki 75 kazanmıştım :)

Çevrimdışı drosera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 20 Eylül 2012, 17:39:07 »

bence yanlış söylemişler :) inanmadım

yanlış söleselerde kendi hatalarından dolayı ürün bedellerini kartlarıma yüklemek zorunda kalacaklar ozaman.ben her durumda zararda değilim ;D ;D ;D ;Dsonuçta bilgi almam gereken lyeri aradım ben ;D ;D ;D

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 20 Eylül 2012, 17:50:12 »
az önce güncelleme yaptım sonra bir baktım ki su kampanyalara eklenmiş.
moustache pig :D