Gönderen Konu: 12 kelime,  (Okunma sayısı 1744 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
12 kelime,
« : 18 Eylül 2012, 09:44:57 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Ödülü, sisteme kaydedilmiş olan cep telefonlarından biri kazanacaktır.
Servis NVIA Gestion de Datos S.L. tarafından sağlanmaktadır.
Istanbul email ve Çağrı Merkezi telefon numarası: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin, 216.692 2545
İşbu sitenin koşulları Genel Koşullar 'da ve Özel koşullar 'da ilan edilmiştir. Tıklayıp okuyabilirsiniz. Aynı şekilde Nasıl oynanıldığı da tıklanarak okunabilir.
Yarışmanın başlangıç günü: 01/05/2012 - Yarışmanın bitiş günü: 31/12/2012
Operatör ve GSM numaranızı doğru bir şekilde girerek Devam Et butonunu aktif ediniz.
'12 kelime' kampanyasına yapacağınız her katılım 3.99TL (KDV ve ÖİV Dahil) olarak ücretlendirilecektir

'12 kelime' kampanyasına katılım işlemleri sırasında göndereceğiniz her SMS aşağıdaki gibi ücretlenecektir:

Ödeme hizmeti NVIA tarafından, Vodafone aboneleri için Vodafone Mobil Ödeme servisi ile gerçekleşmektedir. Servis bedeli faturalı hatlarda faturaya yansıtılır, faturasız hatlarda ise TL bakiyesinden düşülür. Gerçekleşen işlemler sırasında 7765 numarasına gönderilen her SMS Vodafone hatlarında 0,41 TL (KDV ve ÖİV Dahil) olarak ücretlendirilir. Bilgilendirme mesajları ücretsizdir. Vodafone Mobil Ödeme ile ilgili detaylar için 'tıklayınız'.

Ödeme hizmeti NVIA tarafından, Avea aboneleri için Avea Mobil Ödeme servisi ile gerçekleşmektedir. Servis bedeli faturalı hatlarda faturaya yansıtılır, faturasız hatlarda ise TL bakiyesinden düşülür. Gerçekleşen işlemler sırasında 7765 numarasına gönderilen her SMS Avea hatlarında 0,50 TL (KDV ve ÖİV Dahil) olarak ücretlendirilir. Bilgilendirme mesajları ücretsizdir. Avea Mobil Ödeme ile ilgili detaylar için 'tıklayınız'.

Ödeme hizmeti Mikro Ödeme tarafından Turkcell aboneleri için Turkcell Mobil Ödeme servisi ile gerçekleşmektedir. Servis bedeli faturalı hatlarda faturaya yansıtılır, faturasız hatlarda ise TL bakiyesinden düşülür. Gerçekleşen işlemler sırasında 7979 numarasına gönderilen her SMS Turkcell aboneleri için 0,50 TL (KDV ve ÖİV Dahil) olarak ücretlendirilir. Turkcell Mobil Ödeme ile detaylar için 'tıklayınız'.Daha fazla bilgi için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresini ziyaret edebilirsiniz

Çevrimdışı alara07

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: 12 kelime,
« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2012, 16:44:16 »
kontör tuzağı gibi geldi bana.yok sa yanılıyormuyum? :'(

Çevrimdışı figen1903

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 19 Eylül 2012, 12:08:29 »
 Sanki bana da öyle gibi geldi.Yarışmanın sonuna kadar gittim.en son 3.99 gelnce mail geldi bende vazgeçtim.

Çevrimdışı aslan_harun

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2012, 23:41:12 »
kontör tuzağı gibi geldi bana.yok sa yanılıyormuyum? :'(

Evet bencede öyle zaten herşey ortada.

Çevrimdışı ismail2776

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 23 Eylül 2012, 14:30:13 »
gereksiz bence
blogumu takip edermisiniz.

Çevrimdışı sivrimon

• Usta Kampanyacı
  • ertu
    • Sevginin Kiymetini Bilenler
« Yanıtla #5 : 27 Eylül 2012, 00:47:18 »
tuzak kampayalar böyle cok kampanya var

Çevrimdışı kapito

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 27 Eylül 2012, 08:47:39 »
yorumlara baktım ve katılmaktan vazgeçtim :)
''Ve bir gün, herkes hak ettiğini bulur.''

Çevrimdışı aralkoçu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 27 Eylül 2012, 15:05:40 »
Bu tür yerler tam bir dert ben böyle katıldım 1 yıl boyunca öyle kabarık faturalar geldi ve iptal etmekde çok zordu
:) Şans