Isparta IYAŞ Alışveriş Merkezleri tarafından 10 Ağustos tarihinde başlayacak olan “5’i Bir Yerde” isimli büyük kampanya bu güne kadar yapılmamışı başarıyor. Kampanya içerisinde 5 adet otomobil ve 140 farklı hediye bulunuyor. IYAŞ AVM’NİN 15. YILINA ÖZEL HEDİYELERİ
IYAŞ AVM 15. Yılına özel 10 Exper Karizma notebook, 10 Samsung Galaxy S5830i, 20 Finepix fotoğraf makinesi, 60 Moobe S800 tablet, 10 Ufo ısıtıcısı, 10 Felix elektrikli süpürge, 5 adet Sunny Lcd TV, 5 İndesit çamaşır makinesi ve 5 Regal buz dolabı, vereceği hediyeleri arasında yer alıyor. Ayrıca 5 adet 2012 Fort Fiesta ile kampanyaya katılanlara büyük mutluluk kazandırmayı hedefliyor.
IYAŞ Alışveriş Merkezileri olarak felsefemiz müşteri memnuniyetidir diyen Adam Demiralay, “Bu zamana kadar toplamda 60’ın üzerinde otomobil, birbirinden farklı binlerce hediye ve 1 daire hediye ettik. Her sene uygulayarak geleneksel hale getirdiğimiz kampanyamıza müşterilerimiz, tek seferde yapacakları 49 TL ve katları alışverişlerinde bir şans kuponu elde edecekler” şeklinde konuştu.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
5 araba çok güzel bir rakam...
Çok güzel hediyeler veriyorlarmış ama katılım nasıl olur ki
ıspartada öğrenciydim o zaman kampanyaları varsada dikkatimi çekmemiştir ama ıspartayı özleedim bu bahaneyle gidebilirim
ıspartada öğrenciydim o zaman kampanyaları varsada dikkatimi çekmemiştir ama ıspartayı özleedim bu bahaneyle gidebilirim 
bir ziyaret etme vaktin oraları gelmiş desene