Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinKampanyadan kazanmıştım çok az kullandım birkaç defa video izledim.Şarj aleti usb ara kablosunu yanında göndericem.Aynı ürün bimekste var inceleyebilirsiniz.Satılık yada takas düşünüyorum
3.0 inç TFT Tekrar Modu Video Oynatma Ses Kayıt Equalizer / Bass Bost Arttırılabilir Hafıza MP3, WMA Turuncu Li-ion Pil 88 x 55 x 12 mm 70gr
Kayit olun veya
giris yapin
ikikerekazan.com'dan kazandın dimi? geçen sene epey kazanmıştım ben bundan, o linktekiyle bu aynı değil, bunların markası ingoo sıfırını elden 35TLye satmıştım.
ikikerekazan.com'dan kazandın dimi? geçen sene epey kazanmıştım ben bundan, o linktekiyle bu aynı değil, bunların markası ingoo sıfırını elden 35TLye satmıştım.
Sürat grubu yayınlarının test kitaplarının arkasındaki kodu gönderip çekilişe katılmıştım.O linktekiyle tek farkı 8 gb hafızası olmaması 2gb hafızası var geri kalan özellikler aynı ayrıca sd kartta verebilirim
Sürat grubu yayınlarının test kitaplarının arkasındaki kodu gönderip çekilişe katılmıştım.O linktekiyle tek farkı 8 gb hafızası olmaması geri kalan özellikler aynı ayrıca sd kartta verebilirim
tamam o dediğim ikikerekazan.com aynı yer sürat & fem yayınları, zaten fiyat belirtmemişsin 35-40 TL ediyor hiç açılmamışları.
Sürat grubu yayınlarının test kitaplarının arkasındaki kodu gönderip çekilişe katılmıştım.O linktekiyle tek farkı 8 gb hafızası olmaması geri kalan özellikler aynı ayrıca sd kartta verebilirim
tamam o dediğim ikikerekazan.com aynı yer sürat & fem yayınları, zaten fiyat belirtmemişsin 35-40 TL ediyor hiç açılmamışları.
35-40 çok ucuz heleki sıfır için piyasada 70-80 tl satıyorlar 8gb olanı bunlar 2 gb yinede fiyat belirtmeyim ama mp3 parası değil 35 tl bence ucuz satmışın
İsterseniz,Coca cola kodu verebilirim.

Rakamda anlaşırız.
35-40 çok ucuz heleki sıfır için piyasada 70-80 tl satıyorlar 8gb olanı bunlar 2 gb yinede fiyat belirtmeyim ama mp3 parası değil 35 tl bence ucuz satmışın
Ederi bu zaten,
Bu linkte arkadaşım satmıştı
Kayit olun veya
giris yapinBuda sahibinden.com'dan buldum şimdi 35'e satmış
Kayit olun veya
giris yapinÇok kullanışlı değil ve çok kolay bozuluyorlar, sıfırları geçen sene NT'de 50TLye satılıyordu. neredeyse bütün sülaleye dağıttım bunlardan 1.5 sene oldu 1 tane sağlam olan yok
Bir kurum adıyla alım satım olmuyorsa o ürün teşhir değerindedir..Piyasa fiyatına yakın fiyatları da markanın adı belirliyor..Hayırlı satışlar...