Dijital Pazarlama takipçilerine Aral Game'den T-Shirt ve Futbol Topu Hediye!

Sosyal Medyanın birleştirici gücü, Dijital Pazarlama sayfası ile Sony Playstation, Konami, Take2, Namco Bandai Partners gibi firmaların distribütörlüğünü yapan Aral Game'i bir araya getirdi.
Ben de hainlik yaparak tüm t-shirt ve futbol toplarını kendime saklamak yerine, gördüğünüz üzere sizlere hediye etmek üzere kolları sıvadım!
Aral Game'e çok teşekkürlerimi sunar, hayranı olduğunuz pek çok oyunu Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin üzerinden online olarak satın alabileceğinizi hatırlatmak isterim. Ben de PES 2013 çıkar çıkmaz buradan sipariş edeceğim!
YARIŞMA KONUSUNA GELİNCE:

10 Eylül 2012 Pazartesi gününe kadar Dijital Pazarlama facebook sayfası mesaj bölümünden "En eğlenceli PES 2012 (oynarken çektiğiniz) fotoğraflarınızı" iletiyorsunuz.
Ben de gelen fotoğraflardan Dijital Pazarlama sayfasında bir albüm oluşturuyorum. 17 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'a kadar albüm içerisinde en çok beğenilen 3 fotoğrafın sahibi, 1'er t-shirt ve 1'er futbol topu kazanıyor (t-shirtlerin hepsi large beden).
Fotoğrafınızın duyurusunu yapmak, oy toplamak için uğraşmak; tabii ki serbest!
Yurt dışına gönderim yapamam yalnız onu baştan söyleyeyim, kendi yağında kavrulan bir sayfa bu

. Yurt dışı adresler kazansalar dahi gönderim yapılmayacak olup bir sonraki en çok beğenilen fotoğraf sahibine hediyesi gönderilir.