0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
100 e yakın çubuğum vardı yemekten gına gelmese gene alacaktım. nasılsa tanesi 1,5 lira burada.double ise 1,8 lira yarı yarıya hep bu ayanın yüzünden gözü kaldı,nazar değdirdi,şom ağızlı çıkmaz dedi şaka bir yana kimse kimsenin kısmetine engel olamaz kısmette yokmuş ben kampanya için almadım zaten çubukları,beleşe magnum alıyordum zaten çubuklardada şifre olunca insanın nefsi dürtüyor işte katıl diye
Bakın Aston Martin kime çıkmış.Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Duydunuz mu 8464981 katılım var ben 1-2 milyon bekliyordum millet işi gücü bırakmış kampanyaya hücum etmiş bundan sonra bu tür kampanyalara 3-5 katılım yaparım hiç kendimi yormam
Kesin olmamakla birlikte - En son aldığım duyum.Aston Martin'i İzmirden bir bayanın kazandığı
milli paraşütçüymüş 22 yaşında..
Fakir birine çıkmamış, üzüldüm.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin100 e yakın çubuğum vardı yemekten gına gelmese gene alacaktım. nasılsa tanesi 1,5 lira burada.double ise 1,8 lira yarı yarıya hep bu ayanın yüzünden gözü kaldı,nazar değdirdi,şom ağızlı çıkmaz dedi şaka bir yana kimse kimsenin kısmetine engel olamaz kısmette yokmuş ben kampanya için almadım zaten çubukları,beleşe magnum alıyordum zaten çubuklardada şifre olunca insanın nefsi dürtüyor işte katıl diye nerdeymiş 1,5 lira o söle bakim yine amerikan pazarı deme sakın ben 2,5 tlden alıyorum da hep